Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9986
Title: | Формування стратегій підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства |
Other Titles: | Formation of strategies for increasing the competitiveness of the company's products |
Authors: | Саєнко, Вікторія Едуардівна Sayenko, Victoria |
Keywords: | конкурентоспроможність, асортимент морозива, стратегія, форму-вання, ринкова ніша;competitiveness, assortment of ice cream, strategy, formation, market niche |
Issue Date: | May-2022 |
Publisher: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Citation: | Формування стратегій підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства. Молодь – аграрній науці виробництву: Інноваційні пріоритети у розвитку економіки та менеджменту: матеріали Всеукраїнської науково- практичної конференції здобувачів вищої освіти (Біла Церква, 19 травня 2022). Наук. кер.: А.О. Шевченко. С.91-93. |
Abstract: | У роботі досліджено сутність поняття конкурентоспроможності продукції, зроблено аналіз основних конкурентних переваг досліджуваного підприємства та визначено стратегії підвищення конкурентоспроможності продукції. |
Description: | The work examines the essence of the concept of product competitiveness, analyzes the main competitive advantages of the enterprise under study, and defines strategies for increasing product competitiveness |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9986 |
metadata.dc.identifier.udc: | 339.96 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.