Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9986
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Саєнко, Вікторія Едуардівна | - |
dc.contributor.author | Sayenko, Victoria | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-13T17:30:51Z | - |
dc.date.available | 2024-02-13T17:30:51Z | - |
dc.date.issued | 2022-05 | - |
dc.identifier.citation | Формування стратегій підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства. Молодь – аграрній науці виробництву: Інноваційні пріоритети у розвитку економіки та менеджменту: матеріали Всеукраїнської науково- практичної конференції здобувачів вищої освіти (Біла Церква, 19 травня 2022). Наук. кер.: А.О. Шевченко. С.91-93. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9986 | - |
dc.description | The work examines the essence of the concept of product competitiveness, analyzes the main competitive advantages of the enterprise under study, and defines strategies for increasing product competitiveness | uk_UA |
dc.description.abstract | У роботі досліджено сутність поняття конкурентоспроможності продукції, зроблено аналіз основних конкурентних переваг досліджуваного підприємства та визначено стратегії підвищення конкурентоспроможності продукції. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність, асортимент морозива, стратегія, форму-вання, ринкова ніша | uk_UA |
dc.subject | competitiveness, assortment of ice cream, strategy, formation, market niche | uk_UA |
dc.title | Формування стратегій підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства | uk_UA |
dc.title.alternative | Formation of strategies for increasing the competitiveness of the company's products | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 339.96 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
8.pdf | 133,54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.