Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9969
Title: Застосування допоміжних продуктів в органічному виробництві
Other Titles: Use of auxiliary products in organic production
Authors: Примак, Іван Дмитрович
Prymak, Ivan
Карпук, Леся Михайлівна
Karpuk, Lesia
Козак, Леонід Андрійович
Kozak, Leonid
Хахула, Валерій Семенович
Khakhula, Valerii
Караульна, Віталіна Миколаївна
Karaulna, Vitalina
Єзерковська, Людмила Вікторівна
Ezerkovsyka, Lydmula
Павліченко, Андрій Андрійович
Pavlichenko, Andriy
Філіпова, Лариса Миколаївна
Filipova, Larysa
Keywords: органічне виробництво;organic production;кукурудза на зерно;corn for grain;допоміжні продукти;ancillary products
Issue Date: 2022
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Застосування допоміжних продуктів в органічному виробництві / І.Д. Примак, Л.М. Карпук, Л.А. Козак та ін. // Аграрна освіта та наука: досягнення і перспективи розвитку: матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (Біла Церква, 30-31 березня 2022 р.). – Біла Церква: БНАУ, 2022. – С. 76-78.
Abstract: В публікації висвітлено основні поняття застосування допоміжних продуктів за органічного виробництва. Отже за вирощування кукурудзи з застосуванням «Аватар Органік», отримано врожайність 6,2 т/га, що на 0,30 т/га більше за контроль.
Description: The publication highlights the basic concepts of using auxiliary products for organic production So, for the cultivation of corn with the use of "Avatar Organic", received the yield is 6.2 t/ha, which is 0.30 t/ha more than the control.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9969
metadata.dc.identifier.udc: 631.14:631.51
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zastosuvannia_dopomizhnykh.pdf400,96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.