Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9969
Назва: Застосування допоміжних продуктів в органічному виробництві
Інші назви: Use of auxiliary products in organic production
Автори: Примак, Іван Дмитрович
Prymak, Ivan
Карпук, Леся Михайлівна
Karpuk, Lesia
Козак, Леонід Андрійович
Kozak, Leonid
Хахула, Валерій Семенович
Khakhula, Valerii
Караульна, Віталіна Миколаївна
Karaulna, Vitalina
Єзерковська, Людмила Вікторівна
Ezerkovsyka, Lydmula
Павліченко, Андрій Андрійович
Pavlichenko, Andriy
Філіпова, Лариса Миколаївна
Filipova, Larysa
Ключові слова: органічне виробництво;organic production;кукурудза на зерно;corn for grain;допоміжні продукти;ancillary products
Дата публікації: 2022
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Застосування допоміжних продуктів в органічному виробництві / І.Д. Примак, Л.М. Карпук, Л.А. Козак та ін. // Аграрна освіта та наука: досягнення і перспективи розвитку: матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (Біла Церква, 30-31 березня 2022 р.). – Біла Церква: БНАУ, 2022. – С. 76-78.
Короткий огляд (реферат): В публікації висвітлено основні поняття застосування допоміжних продуктів за органічного виробництва. Отже за вирощування кукурудзи з застосуванням «Аватар Органік», отримано врожайність 6,2 т/га, що на 0,30 т/га більше за контроль.
Опис: The publication highlights the basic concepts of using auxiliary products for organic production So, for the cultivation of corn with the use of "Avatar Organic", received the yield is 6.2 t/ha, which is 0.30 t/ha more than the control.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9969
УДК: 631.14:631.51
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zastosuvannia_dopomizhnykh.pdf400,96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.