Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9893
Title: | Особливості ціноутворення в ресторанному бізнесі |
Other Titles: | Features of pricing in the restaurant business |
Authors: | Литвин, Олександр Іванович Вихор, Микола Васильович Litvin, Oleksandr Vykhor, Mykola |
Keywords: | ціноутворення, ресторанне господарство, ціна, цінова політика, цінова стратегія.;pricing, restaurant business, price, price policy, price strategy. |
Issue Date: | 16-Nov-2023 |
Publisher: | БНАУ |
Citation: | Литвин О.І., Вихор М.В. Особливості ціноутворення в ресторанному бізнесі. Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Інноваційні пріоритети у розвитку економіки та менеджменту: матеріали всеукр. наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників, м. Біла Церква, 16 листопада 2023 р. Біла Церква: БНАУ, 2023. - С. 90-93. |
Abstract: | Розглянуто особливості ресторанного бізнесу та визначення цін в закладах ресторанного господарства. Досліджено методи ціноутворення, встановлення націнки на продукцію та види цінових стратегій на підприємствах ресторанного господарства. |
Description: | The peculiarities of the restaurant business and the determination of prices in restaurants are considered. The methods of pricing, establishing a mark-up on products and types of pricing strategies at the enterprises of the restaurant industry were studied. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9893 |
metadata.dc.identifier.udc: | УДК: 338.5:640.43 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Литвин О_тези.pdf | 325,5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.