Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9893
Title: Особливості ціноутворення в ресторанному бізнесі
Other Titles: Features of pricing in the restaurant business
Authors: Литвин, Олександр Іванович
Вихор, Микола Васильович
Litvin, Oleksandr
Vykhor, Mykola
Keywords: ціноутворення, ресторанне господарство, ціна, цінова політика, цінова стратегія.;pricing, restaurant business, price, price policy, price strategy.
Issue Date: 16-Nov-2023
Publisher: БНАУ
Citation: Литвин О.І., Вихор М.В. Особливості ціноутворення в ресторанному бізнесі. Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Інноваційні пріоритети у розвитку економіки та менеджменту: матеріали всеукр. наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників, м. Біла Церква, 16 листопада 2023 р. Біла Церква: БНАУ, 2023. - С. 90-93.
Abstract: Розглянуто особливості ресторанного бізнесу та визначення цін в закладах ресторанного господарства. Досліджено методи ціноутворення, встановлення націнки на продукцію та види цінових стратегій на підприємствах ресторанного господарства.
Description: The peculiarities of the restaurant business and the determination of prices in restaurants are considered. The methods of pricing, establishing a mark-up on products and types of pricing strategies at the enterprises of the restaurant industry were studied.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9893
metadata.dc.identifier.udc: УДК: 338.5:640.43
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Литвин О_тези.pdf325,5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.