Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9893
Назва: | Особливості ціноутворення в ресторанному бізнесі |
Інші назви: | Features of pricing in the restaurant business |
Автори: | Литвин, Олександр Іванович Вихор, Микола Васильович Litvin, Oleksandr Vykhor, Mykola |
Ключові слова: | ціноутворення, ресторанне господарство, ціна, цінова політика, цінова стратегія.;pricing, restaurant business, price, price policy, price strategy. |
Дата публікації: | 16-лис-2023 |
Видавництво: | БНАУ |
Бібліографічний опис: | Литвин О.І., Вихор М.В. Особливості ціноутворення в ресторанному бізнесі. Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Інноваційні пріоритети у розвитку економіки та менеджменту: матеріали всеукр. наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників, м. Біла Церква, 16 листопада 2023 р. Біла Церква: БНАУ, 2023. - С. 90-93. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто особливості ресторанного бізнесу та визначення цін в закладах ресторанного господарства. Досліджено методи ціноутворення, встановлення націнки на продукцію та види цінових стратегій на підприємствах ресторанного господарства. |
Опис: | The peculiarities of the restaurant business and the determination of prices in restaurants are considered. The methods of pricing, establishing a mark-up on products and types of pricing strategies at the enterprises of the restaurant industry were studied. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9893 |
УДК: | УДК: 338.5:640.43 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Литвин О_тези.pdf | 325,5 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.