Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9753
Title: Особливості формування урожайності коріандру за дії та взаємодії сорту, способів сівби та норм висіву в умовах центрального Лісостепу України.
Other Titles: Peculiarities of the formation of coriander productivity due to the actions and interactions of the variety, sowing methods and sowing norms in the conditions of the central forest-steppe of Ukraine.
Authors: Покотило, Ігор Анатолійович
Pokotylo, Ihor
Ткачук, Василь Микитович
Tkachuk, Vasyl
Keywords: коріандр; coriander;сорти; varieties;ширина міжрядь; row width;норми висіву; sowing rates
Issue Date: 2010
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Abstract: Проведені дослідження з вивчення сортів коріандру Оксаніт і Нектар за різної ширини міжрядь та норм висіву. Виявлена залежність урожайності коріандру від сорту, ширини міжрядь, норми висіву та погодних умов. Доведена ефективність звичайного рядкового способу сівби обох сортів з міжряддями 15 см; широкорядного з міжряддями 30 та 45 см за норми висіву 2,5 млн схожих плодів на гектар. Studies have been conducted on the study of Oxanit and Nectar coriander varieties with different row widths and sowing rates. Coriander productivity depends on the variety, row width, sowing rate and weather conditions. Proven the effectiveness of the usual row method of sowing both varieties with 15 cm between rows; wide row with row spacing of 30 and 45 cm for sowing standards of 2.5 million similar fruits per hectare.
Description: Покотило І. А., Ткачук В. М. Особливості формування урожайності коріандру за дії та взаємодії сорту, способів сівби та норм висіву в умовах центрального Лісостепу України. Агробіологія. 2010. № 3(74). С. 78–81.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9753
ISSN: 2310-9270
metadata.dc.identifier.udc: 633.75:631.526.3/.53.048/.559(477.41)
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Osoblyvosti_formuvannia.pdf425,05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.