Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9753
Назва: Особливості формування урожайності коріандру за дії та взаємодії сорту, способів сівби та норм висіву в умовах центрального Лісостепу України.
Інші назви: Peculiarities of the formation of coriander productivity due to the actions and interactions of the variety, sowing methods and sowing norms in the conditions of the central forest-steppe of Ukraine.
Автори: Покотило, Ігор Анатолійович
Pokotylo, Ihor
Ткачук, Василь Микитович
Tkachuk, Vasyl
Ключові слова: коріандр; coriander;сорти; varieties;ширина міжрядь; row width;норми висіву; sowing rates
Дата публікації: 2010
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): Проведені дослідження з вивчення сортів коріандру Оксаніт і Нектар за різної ширини міжрядь та норм висіву. Виявлена залежність урожайності коріандру від сорту, ширини міжрядь, норми висіву та погодних умов. Доведена ефективність звичайного рядкового способу сівби обох сортів з міжряддями 15 см; широкорядного з міжряддями 30 та 45 см за норми висіву 2,5 млн схожих плодів на гектар. Studies have been conducted on the study of Oxanit and Nectar coriander varieties with different row widths and sowing rates. Coriander productivity depends on the variety, row width, sowing rate and weather conditions. Proven the effectiveness of the usual row method of sowing both varieties with 15 cm between rows; wide row with row spacing of 30 and 45 cm for sowing standards of 2.5 million similar fruits per hectare.
Опис: Покотило І. А., Ткачук В. М. Особливості формування урожайності коріандру за дії та взаємодії сорту, способів сівби та норм висіву в умовах центрального Лісостепу України. Агробіологія. 2010. № 3(74). С. 78–81.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9753
ISSN: 2310-9270
УДК: 633.75:631.526.3/.53.048/.559(477.41)
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Osoblyvosti_formuvannia.pdf425,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.