Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9747
Назва: Assessment of agricultural lands as the basis of Ukraine’s food supply
Інші назви: Оцінка сільськогосподарських угідь як основи продовольчого забезпечення України
Автори: Trusova, Natalia
Трусова, Наталія Вікторівна
Svynous, Ivan
Свиноус, Іван Вікторович
Prus, Yurii
Прус, Юрій Олександрович
Gavryk, Olesia
Гаврик, Олеся Юріївна
Івановський, Андрій Володимирович
Ivanovskiy, Andriy
Ключові слова: agriculture, enterprise efficiency, resources, soil, zoning;сільське господарство, ефективність підприємств, ресурси, грунт, зонування
Дата публікації: 2022
Видавництво: International Journal of Environmental Studies
Бібліографічний опис: Natalia Trusova, Ivan Svynous, Yurii Prus, Olesia Havryk & Andriy Ivanovskiy (2022): Assessment of agricultural lands as the basis of Ukraine’s food supply, International Journal of Environmental Studies, DOI: 10.1080/00207233.2022.2147709 To link to this article: ttps://doi.org/10.1080/00207233.2022.2147709.
Короткий огляд (реферат): The methodology for calculating the optimal values of natural, ecological and economic elements of the food system of Ukraine, which are the basis of the activity of agricultural enterprises, is given. Criteria for the efficiency of agricultural land use based on the interaction of these elements were formulated and the regional structure of the country's food supply was determined. Regions are grouped by the level of food self-sufficiency, and agricultural enterprises are grouped by the area of crops planted in their farming system
Опис: Наведено методику розрахунку оптимальних значень природних, еколого-економічних елементів продовольчої системи України, які є основою діяльності аграрних підприємств. Сформульовано критерії ефективності використання сільськогосподарських угідь за взаємодією цих елементів та визначено регіональну структуру продовольчого забезпечення країни. Регіони групуються за рівнем продовольчої самозабезпеченості, а сільськогосподарські підприємства — за площами посівів сільськогосподарських культур у системі їхнього господарства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9747
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гаврик О..pdf1,09 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.