Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9695
Назва: | Господарсько-біологічна оцінка сортів черешні в умовах ФГ «Агролік» Білоцерківського району, Київської області |
Інші назви: | Economic and biological assessment of cherry varieties under the conditions of Agrolik FG of Bilotserkiv district, Kyiv region |
Автори: | Кулініч, Олександр Олегович Kulinich, Oleksandr |
Ключові слова: | черешня;sweet cherry cultivars;стійкість до розтріскування;resistance to cracking;господарсько-біологічна оцінка;Economic and biological assessment |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Білоцерківський НАУ |
Бібліографічний опис: | Кулініч О. Господарсько-біологічна оцінка сортів черешні в умовах ФГ «Агролік» Білоцерківського району, Київської області: Кваліф. робота магістра / БНАУ, Агробіотехнологічний ф-т, спец. 201 "Агрономія"; наук. кер. Л.А. Шубенко. - Біла Церква, 2021. |
Короткий огляд (реферат): | Однією з актуальних проблем вирощування черешні стає розтріскування плодів у дощову погоду під час достигання, втрати від якого в окремі роки можуть сягати 100%. Ступінь розтріскування зростає із збільшенням вологості, температури, розміру, щільності плодів, а також з підвищенням урожайності. Стійкість до розтріскування визначається помологічним сортом (більше пошкоджуються пізньостиглі плоди), проте одні й ті ж сорти в різних зонах проявляють себе по-різному. |
Опис: | One of the pressing problems of cherry growing is cracking of fruits in rainy weather during ripening, losses from which in some years can reach 100%. The degree of cracking increases with increasing humidity, temperature, size, density of fruits, as well as with increasing yield. Resistance to cracking is determined by the pomological variety (late-ripening fruits are more damaged), but the same varieties manifest themselves differently in different zones. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9695 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (магістри) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
D_Kulinich.pdf | 441,36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.