Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9619
Title: Сорт картоплі Левада
Other Titles: Potato variety Levada
Authors: Остренко, Михайло Володимирович
Ostrenko, Mykhailo
Осипчук, Андрій Антонович
Osipchuk, Andriy
Назар, Стефанія Григорівна
Nazar, Stefania
Осипчук, Алла Андріївна
Osipchuk, Alla
Тактаєв, Борис Анатолійович
Taktayev, Boris
Тарасенко, Олег Олександрович
Tarasenko, Oleg
Сігрьова, Діна Дмитрівна
Sigreva, Dina
Разкевич, Микола Пилипович
Raskevich, Mykola
Пилипенко, Лілія Аміновна
Pilipenko, Lilia
Кононученко, Алла Олексіївна
Kononuchenko, Alla
Костюк, Іван Іванович
Kostyuk, Ivan
Keywords: картопля;potatoes
Issue Date: 2007
Abstract: Свідоцтво №07147 про авторство на сорт картоплі Левада / А.А. Осипчук, С.Г. Назар, Остренко М.В . та ін. - заявка № 03031004. - 2007. - 1 с.
Description: Заявник: Інститут картоплярства УААН. Кущ — напівпрямий, стеблового типу, середньої висоти. Листок — помірно зеленого кольору, закрито­го типу. Віночок квітки — блакитно-фіолетовий. Бульби — рожеві, окру­глої форми, з червоними, середньої глибини вічками, поверхня шкірки — слабкошерехата. М'якуш — жовтий. Урожайність, ц/га: 299,2. Вміст кро­хмалю, %: 20,4. Веге­таційний період, днів: 103. Смакові якості, бал: 8,3. Група стиглості — середньоранній. Напрям використання — столовий. / Applicant: Institute of Potato Growing of the Ukrainian Academy of Sciences. The bush is semi-upright, stemmed, of medium height. Leaves are moderately green, closed. The corolla of the flower is bluish-purple. The tubers are pink, rounded, with red, medium-depth eyes, the skin surface is slightly rough. The flesh is yellow. Productivity, c/ha: 299,2. Starch content, %: 20,4. Vegetation period, days: 103. Taste qualities, points: 8,3. Ripening group: medium early. Direction of use - dining room.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9619
metadata.dc.identifier.udc: 633.4
Appears in Collections:Інші публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лілея.pdf99,16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.