Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9619
Title: | Сорт картоплі Левада |
Other Titles: | Potato variety Levada |
Authors: | Остренко, Михайло Володимирович Ostrenko, Mykhailo Осипчук, Андрій Антонович Osipchuk, Andriy Назар, Стефанія Григорівна Nazar, Stefania Осипчук, Алла Андріївна Osipchuk, Alla Тактаєв, Борис Анатолійович Taktayev, Boris Тарасенко, Олег Олександрович Tarasenko, Oleg Сігрьова, Діна Дмитрівна Sigreva, Dina Разкевич, Микола Пилипович Raskevich, Mykola Пилипенко, Лілія Аміновна Pilipenko, Lilia Кононученко, Алла Олексіївна Kononuchenko, Alla Костюк, Іван Іванович Kostyuk, Ivan |
Keywords: | картопля;potatoes |
Issue Date: | 2007 |
Abstract: | Свідоцтво №07147 про авторство на сорт картоплі Левада / А.А. Осипчук, С.Г. Назар, Остренко М.В . та ін. - заявка № 03031004. - 2007. - 1 с. |
Description: | Заявник: Інститут картоплярства УААН. Кущ — напівпрямий, стеблового типу, середньої висоти. Листок — помірно зеленого кольору, закритого типу. Віночок квітки — блакитно-фіолетовий. Бульби — рожеві, округлої форми, з червоними, середньої глибини вічками, поверхня шкірки — слабкошерехата. М'якуш — жовтий. Урожайність, ц/га: 299,2. Вміст крохмалю, %: 20,4. Вегетаційний період, днів: 103. Смакові якості, бал: 8,3. Група стиглості — середньоранній. Напрям використання — столовий. / Applicant: Institute of Potato Growing of the Ukrainian Academy of Sciences. The bush is semi-upright, stemmed, of medium height. Leaves are moderately green, closed. The corolla of the flower is bluish-purple. The tubers are pink, rounded, with red, medium-depth eyes, the skin surface is slightly rough. The flesh is yellow. Productivity, c/ha: 299,2. Starch content, %: 20,4. Vegetation period, days: 103. Taste qualities, points: 8,3. Ripening group: medium early. Direction of use - dining room. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9619 |
metadata.dc.identifier.udc: | 633.4 |
Appears in Collections: | Інші публікації |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.