Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9619
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОстренко, Михайло Володимирович-
dc.contributor.authorOstrenko, Mykhailo-
dc.contributor.authorОсипчук, Андрій Антонович-
dc.contributor.authorOsipchuk, Andriy-
dc.contributor.authorНазар, Стефанія Григорівна-
dc.contributor.authorNazar, Stefania-
dc.contributor.authorОсипчук, Алла Андріївна-
dc.contributor.authorOsipchuk, Alla-
dc.contributor.authorТактаєв, Борис Анатолійович-
dc.contributor.authorTaktayev, Boris-
dc.contributor.authorТарасенко, Олег Олександрович-
dc.contributor.authorTarasenko, Oleg-
dc.contributor.authorСігрьова, Діна Дмитрівна-
dc.contributor.authorSigreva, Dina-
dc.contributor.authorРазкевич, Микола Пилипович-
dc.contributor.authorRaskevich, Mykola-
dc.contributor.authorПилипенко, Лілія Аміновна-
dc.contributor.authorPilipenko, Lilia-
dc.contributor.authorКононученко, Алла Олексіївна-
dc.contributor.authorKononuchenko, Alla-
dc.contributor.authorКостюк, Іван Іванович-
dc.contributor.authorKostyuk, Ivan-
dc.date.accessioned2024-02-06T08:40:02Z-
dc.date.available2024-02-06T08:40:02Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9619-
dc.descriptionЗаявник: Інститут картоплярства УААН. Кущ — напівпрямий, стеблового типу, середньої висоти. Листок — помірно зеленого кольору, закрито­го типу. Віночок квітки — блакитно-фіолетовий. Бульби — рожеві, окру­глої форми, з червоними, середньої глибини вічками, поверхня шкірки — слабкошерехата. М'якуш — жовтий. Урожайність, ц/га: 299,2. Вміст кро­хмалю, %: 20,4. Веге­таційний період, днів: 103. Смакові якості, бал: 8,3. Група стиглості — середньоранній. Напрям використання — столовий. / Applicant: Institute of Potato Growing of the Ukrainian Academy of Sciences. The bush is semi-upright, stemmed, of medium height. Leaves are moderately green, closed. The corolla of the flower is bluish-purple. The tubers are pink, rounded, with red, medium-depth eyes, the skin surface is slightly rough. The flesh is yellow. Productivity, c/ha: 299,2. Starch content, %: 20,4. Vegetation period, days: 103. Taste qualities, points: 8,3. Ripening group: medium early. Direction of use - dining room.uk_UA
dc.description.abstractСвідоцтво №07147 про авторство на сорт картоплі Левада / А.А. Осипчук, С.Г. Назар, Остренко М.В . та ін. - заявка № 03031004. - 2007. - 1 с.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкартопляuk_UA
dc.subjectpotatoesuk_UA
dc.titleСорт картоплі Левадаuk_UA
dc.title.alternativePotato variety Levadauk_UA
dc.typeПатентuk_UA
dc.identifier.udc633.4uk_UA
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лілея.pdf99,16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.