Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9619
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Остренко, Михайло Володимирович | - |
dc.contributor.author | Ostrenko, Mykhailo | - |
dc.contributor.author | Осипчук, Андрій Антонович | - |
dc.contributor.author | Osipchuk, Andriy | - |
dc.contributor.author | Назар, Стефанія Григорівна | - |
dc.contributor.author | Nazar, Stefania | - |
dc.contributor.author | Осипчук, Алла Андріївна | - |
dc.contributor.author | Osipchuk, Alla | - |
dc.contributor.author | Тактаєв, Борис Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Taktayev, Boris | - |
dc.contributor.author | Тарасенко, Олег Олександрович | - |
dc.contributor.author | Tarasenko, Oleg | - |
dc.contributor.author | Сігрьова, Діна Дмитрівна | - |
dc.contributor.author | Sigreva, Dina | - |
dc.contributor.author | Разкевич, Микола Пилипович | - |
dc.contributor.author | Raskevich, Mykola | - |
dc.contributor.author | Пилипенко, Лілія Аміновна | - |
dc.contributor.author | Pilipenko, Lilia | - |
dc.contributor.author | Кононученко, Алла Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Kononuchenko, Alla | - |
dc.contributor.author | Костюк, Іван Іванович | - |
dc.contributor.author | Kostyuk, Ivan | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-06T08:40:02Z | - |
dc.date.available | 2024-02-06T08:40:02Z | - |
dc.date.issued | 2007 | - |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9619 | - |
dc.description | Заявник: Інститут картоплярства УААН. Кущ — напівпрямий, стеблового типу, середньої висоти. Листок — помірно зеленого кольору, закритого типу. Віночок квітки — блакитно-фіолетовий. Бульби — рожеві, округлої форми, з червоними, середньої глибини вічками, поверхня шкірки — слабкошерехата. М'якуш — жовтий. Урожайність, ц/га: 299,2. Вміст крохмалю, %: 20,4. Вегетаційний період, днів: 103. Смакові якості, бал: 8,3. Група стиглості — середньоранній. Напрям використання — столовий. / Applicant: Institute of Potato Growing of the Ukrainian Academy of Sciences. The bush is semi-upright, stemmed, of medium height. Leaves are moderately green, closed. The corolla of the flower is bluish-purple. The tubers are pink, rounded, with red, medium-depth eyes, the skin surface is slightly rough. The flesh is yellow. Productivity, c/ha: 299,2. Starch content, %: 20,4. Vegetation period, days: 103. Taste qualities, points: 8,3. Ripening group: medium early. Direction of use - dining room. | uk_UA |
dc.description.abstract | Свідоцтво №07147 про авторство на сорт картоплі Левада / А.А. Осипчук, С.Г. Назар, Остренко М.В . та ін. - заявка № 03031004. - 2007. - 1 с. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | картопля | uk_UA |
dc.subject | potatoes | uk_UA |
dc.title | Сорт картоплі Левада | uk_UA |
dc.title.alternative | Potato variety Levada | uk_UA |
dc.type | Патент | uk_UA |
dc.identifier.udc | 633.4 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інші публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Лілея.pdf | 99,16 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.