Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9150
Назва: | Використання кверцетину у тваринництві |
Інші назви: | Use of quercetin in animal husbandry |
Автори: | Цехмістренко, Оксана Сергіївна Tsekhmistrenko, O. Цехмістренко, Світлана Іванівна Tsekhmistrenko, S. Бітюцький, Володимир Семенович Bityutskyy, V. Демченко, Олександр Анатолійович Demchenko, А. |
Ключові слова: | кверцетин;імунітет;флавоноїди;вільні радикали;пероксидне окиснення;quercetin;flavonoids;freeradicals;peroxidation;immunity |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | БНАУ |
Бібліографічний опис: | Використання кверцетину у тваринництві / О.С. Цехмістренко, С.І. Цехмістренко, В.С. Бітюцький, О.А. Демченко // Міжнародна наук.-практ. конф. «Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту .Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях» (БНАУ,26 жовтня 2023 р.). - Біла Церква, 2023. – С.4-6. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуті загальні біологічні ефекти флавоноїдів та кверцетину зокрема, охарактеризовано біоактивність кверцетину, здатність протидіяти окисному стресу та підтримувати клітинний окиснювальний баланс. |
Опис: | The general biological effects of flavonoids and quercetin were considered, in particular, the bioactivity of quercetin, the ability to counteract oxidative stress and maintain cellular oxidative balance were characterized. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9150 |
УДК: | 636.09:615.322:633/.635 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
vykorystannia_kvertsetynu_u_tvarynnytstvi.pdf | 1,24 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.