Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9150
Назва: Використання кверцетину у тваринництві
Інші назви: Use of quercetin in animal husbandry
Автори: Цехмістренко, Оксана Сергіївна
Tsekhmistrenko, O.
Цехмістренко, Світлана Іванівна
Tsekhmistrenko, S.
Бітюцький, Володимир Семенович
Bityutskyy, V.
Демченко, Олександр Анатолійович
Demchenko, А.
Ключові слова: кверцетин;імунітет;флавоноїди;вільні радикали;пероксидне окиснення;quercetin;flavonoids;freeradicals;peroxidation;immunity
Дата публікації: 2023
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Використання кверцетину у тваринництві / О.С. Цехмістренко, С.І. Цехмістренко, В.С. Бітюцький, О.А. Демченко // Міжнародна наук.-практ. конф. «Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту .Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях» (БНАУ,26 жовтня 2023 р.). - Біла Церква, 2023. – С.4-6.
Короткий огляд (реферат): Розглянуті загальні біологічні ефекти флавоноїдів та кверцетину зокрема, охарактеризовано біоактивність кверцетину, здатність протидіяти окисному стресу та підтримувати клітинний окиснювальний баланс.
Опис: The general biological effects of flavonoids and quercetin were considered, in particular, the bioactivity of quercetin, the ability to counteract oxidative stress and maintain cellular oxidative balance were characterized.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9150
УДК: 636.09:615.322:633/.635
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vykorystannia_kvertsetynu_u_tvarynnytstvi.pdf1,24 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.