Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9150
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦехмістренко, Оксана Сергіївна-
dc.contributor.authorTsekhmistrenko, O.-
dc.contributor.authorЦехмістренко, Світлана Іванівна-
dc.contributor.authorTsekhmistrenko, S.-
dc.contributor.authorБітюцький, Володимир Семенович-
dc.contributor.authorBityutskyy, V.-
dc.contributor.authorДемченко, Олександр Анатолійович-
dc.contributor.authorDemchenko, А.-
dc.date.accessioned2023-11-29T07:28:56Z-
dc.date.available2023-11-29T07:28:56Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationВикористання кверцетину у тваринництві / О.С. Цехмістренко, С.І. Цехмістренко, В.С. Бітюцький, О.А. Демченко // Міжнародна наук.-практ. конф. «Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту .Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях» (БНАУ,26 жовтня 2023 р.). - Біла Церква, 2023. – С.4-6.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9150-
dc.descriptionThe general biological effects of flavonoids and quercetin were considered, in particular, the bioactivity of quercetin, the ability to counteract oxidative stress and maintain cellular oxidative balance were characterized.uk_UA
dc.description.abstractРозглянуті загальні біологічні ефекти флавоноїдів та кверцетину зокрема, охарактеризовано біоактивність кверцетину, здатність протидіяти окисному стресу та підтримувати клітинний окиснювальний баланс.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectкверцетинuk_UA
dc.subjectімунітетuk_UA
dc.subjectфлавоноїдиuk_UA
dc.subjectвільні радикалиuk_UA
dc.subjectпероксидне окисненняuk_UA
dc.subjectquercetinuk_UA
dc.subjectflavonoidsuk_UA
dc.subjectfreeradicalsuk_UA
dc.subjectperoxidationuk_UA
dc.subjectimmunityuk_UA
dc.titleВикористання кверцетину у тваринництвіuk_UA
dc.title.alternativeUse of quercetin in animal husbandryuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc636.09:615.322:633/.635uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vykorystannia_kvertsetynu_u_tvarynnytstvi.pdf1,24 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.