Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9141| Title: | Аналіз особливостей організації колективу фермерського рибного господарства |
| Other Titles: | Analysis of features of the team organization farm fish farming |
| Authors: | Слюсаренко, Алла Олександрівна Sliusarenko, Alla |
| Keywords: | фермерське рибне господарство;колектив;кваліфіковані кадри;організація;farm fishery;team;qualified personnel;organization |
| Issue Date: | Oct-2023 |
| Publisher: | Білоцерківський національний аграрний університет |
| Citation: | Слюсаренко А.O. Аналіз особливостей організації колективу фермерського рибного господарства / A.O. Слюсаренко // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування: освіта – наука – виробництво: матеріали міжнародної науково-практичної конференції 26 жовтня 2023 року. – Біла Церква: БНАУ, 2023. – С. 54–56. |
| Abstract: | Розвиток фермерського рибництва базується на системному підході та охоплює питання наукового супроводу організації та функціонування господарства, професійної підготовки та перепідготовки кадрів, а також на основних принципах організації колективу та особливостей управління ним. |
| Description: | The development of farm fish farming is based on a systematic approach and covers issues of scientific support for the organization and functioning of the farm, professional training and retraining of personnel, as well as the basic principles of organizing a team and the features of its management. |
| URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9141 |
| metadata.dc.identifier.udc: | 639.3:338.43.02:331.103 |
| Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Analiz_osoblyvostei.pdf | 738,3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.