Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9141
Назва: Аналіз особливостей організації колективу фермерського рибного господарства
Інші назви: Analysis of features of the team organization farm fish farming
Автори: Слюсаренко, Алла Олександрівна
Sliusarenko, Alla
Ключові слова: фермерське рибне господарство;колектив;кваліфіковані кадри;організація;farm fishery;team;qualified personnel;organization
Дата публікації: жов-2023
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Слюсаренко А.O. Аналіз особливостей організації колективу фермерського рибного господарства / A.O. Слюсаренко // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування: освіта – наука – виробництво: матеріали міжнародної науково-практичної конференції 26 жовтня 2023 року. – Біла Церква: БНАУ, 2023. – С. 54–56.
Короткий огляд (реферат): Розвиток фермерського рибництва базується на системному підході та охоплює питання наукового супроводу організації та функціонування господарства, професійної підготовки та перепідготовки кадрів, а також на основних принципах організації колективу та особливостей управління ним.
Опис: The development of farm fish farming is based on a systematic approach and covers issues of scientific support for the organization and functioning of the farm, professional training and retraining of personnel, as well as the basic principles of organizing a team and the features of its management.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9141
УДК: 639.3:338.43.02:331.103
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Analiz_osoblyvostei.pdf738,3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.