Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8898
Title: Сучасні ферментні препарати у годівлі тварин та птиці
Other Titles: Modern enzyme preparations in animal and poultry feed
Authors: Бабій, Ольга Олександрівна
Babii, Olha
Підборська, Раїса Володимирівна
Pidborska, Raisa
Keywords: кормові добавки;біологічно-активні речовини;тварини;ферментні препарати;feed additives;biologically active substances;animals;enzyme preparations
Issue Date: 2014
Publisher: БНАУ
Citation: Бабій О.О. Сучасні ферментні препарати у годівлі тварин та птиці / О.О. Бабій, Р.В. Підборська // Тези доповідей державної студентської наукової конференції "Наукові пошуки молоді у третьому тисячолітті. Сучасні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ, 20–21 березня 2014 р.). - Біла Церква, 2014. - С.52-53.
Abstract: Кормові добавки – це кормові засоби, які застосовують для поліпшення поживної цінності основного корму. За призначенням кормові добавки поділяються на протеїнові, енерґетичні, мінеральні, вітамінні, антибіотики, ферментні препарати, пробіотики,пребіотики, підкислювачі. Кормові добавки представляють собою біологічно активних речовини, які балансують елементи живлення та регулюють продуктивність і здоров’я тварин. Кормові ферменти – це біологічно-активні речовини, які регулюють споживання і перетравність корму, продуктивність і якість продукції.
Description: Feed additives are feed products that are used to improve the nutritional value of the main feed. By purpose, feed additives are divided into protein, energy, mineral, vitamin, antibiotic, enzyme preparations, probiotics, prebiotics, acidifiers. Feed additives are biologically active substances that balance nutrients and regulate the productivity and health of animals. Fodder enzymes are biologically active substances that regulate feed consumption and digestibility, productivity and product quality.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8898
metadata.dc.identifier.udc: 619:615.37:616–097.3
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
fermentni_prepar.pdf234,95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.