Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8898
Назва: Сучасні ферментні препарати у годівлі тварин та птиці
Інші назви: Modern enzyme preparations in animal and poultry feed
Автори: Бабій, Ольга Олександрівна
Babii, Olha
Підборська, Раїса Володимирівна
Pidborska, Raisa
Ключові слова: кормові добавки;біологічно-активні речовини;тварини;ферментні препарати;feed additives;biologically active substances;animals;enzyme preparations
Дата публікації: 2014
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Бабій О.О. Сучасні ферментні препарати у годівлі тварин та птиці / О.О. Бабій, Р.В. Підборська // Тези доповідей державної студентської наукової конференції "Наукові пошуки молоді у третьому тисячолітті. Сучасні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ, 20–21 березня 2014 р.). - Біла Церква, 2014. - С.52-53.
Короткий огляд (реферат): Кормові добавки – це кормові засоби, які застосовують для поліпшення поживної цінності основного корму. За призначенням кормові добавки поділяються на протеїнові, енерґетичні, мінеральні, вітамінні, антибіотики, ферментні препарати, пробіотики,пребіотики, підкислювачі. Кормові добавки представляють собою біологічно активних речовини, які балансують елементи живлення та регулюють продуктивність і здоров’я тварин. Кормові ферменти – це біологічно-активні речовини, які регулюють споживання і перетравність корму, продуктивність і якість продукції.
Опис: Feed additives are feed products that are used to improve the nutritional value of the main feed. By purpose, feed additives are divided into protein, energy, mineral, vitamin, antibiotic, enzyme preparations, probiotics, prebiotics, acidifiers. Feed additives are biologically active substances that balance nutrients and regulate the productivity and health of animals. Fodder enzymes are biologically active substances that regulate feed consumption and digestibility, productivity and product quality.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8898
УДК: 619:615.37:616–097.3
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
fermentni_prepar.pdf234,95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.