Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8816
Title: | Вивчення бактерицидної та фунгіцидної активності органічної кормової добавки на основі гумінових кислот |
Other Titles: | Study of bactericidal and fungicidal activity of organic fodder additive based on humic acids |
Authors: | Тишківська, Наталія Василівна Tishkіvska, Natalii |
Keywords: | органічна кормова добавка;organic feed additive;бактерицидні властивості;bactericidal properties;фунгіцидні властивості;fungicidal properties;дискодифузійний метод;disc diffusion method;метод серійних розведень;method of serial dilutions |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | БНАУ |
Citation: | Тишківська Н.В. Вивчення бактерицидної та фунгіцидної активності органічної кормової добавки на основі гумінових кислот / Н.В. Тишківська // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. "Сучасний розвиток ветеринарної медицини" (БНАУ, 20 жовтня 2022 р. ). - Біла Церква, 2022. - С.68-70. |
Abstract: | Проведено визначення бактерицидних та фунгіцидних властивостей органічної кормової добавки виготовленої на основі гумінових кислот. Для дослідження застосовували референс-штами грампозитивних культур Staphylococcus aureus АТСС 25923 і грамнегативних бактерій Escherichia coli АТСС 25922 та дріжджоподібні гриби роду Candida (Candida albiсans АТСС 885/653). |
Description: | The bactericidal and fungicidal properties of the organic feed supplement were determined made on the basis of humic acids. Gram-positive reference strains were used for the study cultures of Staphylococcus aureus ATCC 25923 and gram-negative bacteria Escherichia coli ATCC 25922 and yeast-like fungi of the genus Candida (Candida albisans ATCC 885/653). |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8816 |
metadata.dc.identifier.udc: | 619:616.4.082:575.17 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
vyvchennja_bakterycydnoi'.pdf | 559,12 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.