Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8700
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Богатко, Надія Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Bogatko, Nadiіa | - |
dc.contributor.author | Букалова, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Bukalova, Natalia | - |
dc.contributor.author | Мазур, Антоніна Петрівна | - |
dc.contributor.author | Mazur, Antonina | - |
dc.contributor.author | Приліпко, Тетяна Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Prilipko, Tetiana | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-09T05:28:03Z | - |
dc.date.available | 2023-06-09T05:28:03Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Державний контроль харчових продуктів за виробництва та обігу на підставі ризик-орієнтованого підходу / Н.М. Богатко, Н.В. Букалова, А.П. Мазур, Т.М. Приліпко // Науково-практична онлайн конференція «Безпечність та якість харчових продуктів у концепції «Єдине здоров’я» (ЛНУВМБ імені С.З. Гжицького, 1‐2 червня 2023 р.). - Львів, 2023. - С.6-7. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8700 | - |
dc.description | The purpose of the research was determination of scientific criteria and degree of risk due to the assessment of the sanitary and hygienic condition capacities for the production of food products for implementation of the HACCP system and the system traceability The material was food products production and circulation capacities, as well as national and international legal acts. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою досліджень було визначення наукових критеріїв та ступеня ризику внаслідок оцінювання санітарно-гігієнічного стану потужностей з виробництва харчових продуктів за впровадження системи НАССР та системи простежуваності. Матеріалом були харчові продукти потужностей з виробництва та обігу, а також національні та міжнародні нормативно-правові акти. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛНУВМБ імені С.З. Гжицького | uk_UA |
dc.subject | державний контроль | uk_UA |
dc.subject | харчові продукти | uk_UA |
dc.subject | санітарно- гігієнічни вимоги | uk_UA |
dc.subject | state control | uk_UA |
dc.subject | food | uk_UA |
dc.subject | sanitary and hygienic requirements | uk_UA |
dc.title | Державний контроль харчових продуктів за виробництва та обігу на підставі ризик-орієнтованого підходу | uk_UA |
dc.title.alternative | State control of food products for production and circulation based on a risk-oriented approach | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 614.31:346.5-035 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
derzhavnyj_kontrol'.pdf | 403,08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.