Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8700
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБогатко, Надія Михайлівна-
dc.contributor.authorBogatko, Nadiіa-
dc.contributor.authorБукалова, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBukalova, Natalia-
dc.contributor.authorМазур, Антоніна Петрівна-
dc.contributor.authorMazur, Antonina-
dc.contributor.authorПриліпко, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorPrilipko, Tetiana-
dc.date.accessioned2023-06-09T05:28:03Z-
dc.date.available2023-06-09T05:28:03Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationДержавний контроль харчових продуктів за виробництва та обігу на підставі ризик-орієнтованого підходу / Н.М. Богатко, Н.В. Букалова, А.П. Мазур, Т.М. Приліпко // Науково-практична онлайн конференція «Безпечність та якість харчових продуктів у концепції «Єдине здоров’я» (ЛНУВМБ імені С.З. Гжицького, 1‐2 червня 2023 р.). - Львів, 2023. - С.6-7.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8700-
dc.descriptionThe purpose of the research was determination of scientific criteria and degree of risk due to the assessment of the sanitary and hygienic condition capacities for the production of food products for implementation of the HACCP system and the system traceability The material was food products production and circulation capacities, as well as national and international legal acts.uk_UA
dc.description.abstractМетою досліджень було визначення наукових критеріїв та ступеня ризику внаслідок оцінювання санітарно-гігієнічного стану потужностей з виробництва харчових продуктів за впровадження системи НАССР та системи простежуваності. Матеріалом були харчові продукти потужностей з виробництва та обігу, а також національні та міжнародні нормативно-правові акти.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛНУВМБ імені С.З. Гжицькогоuk_UA
dc.subjectдержавний контрольuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjectсанітарно- гігієнічни вимогиuk_UA
dc.subjectstate controluk_UA
dc.subjectfooduk_UA
dc.subjectsanitary and hygienic requirementsuk_UA
dc.titleДержавний контроль харчових продуктів за виробництва та обігу на підставі ризик-орієнтованого підходуuk_UA
dc.title.alternativeState control of food products for production and circulation based on a risk-oriented approachuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc614.31:346.5-035uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
derzhavnyj_kontrol'.pdf403,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.