Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8301
Title: | Вплив способів охолодження м’яса на показник рН |
Other Titles: | The influence of meat cooling methods on the pH indicator |
Authors: | Качан, Анатолій Дмитрович Kachan, Anatolіі |
Keywords: | м’ясна туша;показник рН м’яса;шокове охолодження;автолітичні зміни;температурні режими;meat carcass;pH index of meat;shock cooling;autolytic changes;temperature modes |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Білоцерківський НАУ |
Citation: | Качан А. Д. Вплив способів охолодження м’яса на показник рН / А. Д. Качан // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції (Білоцерківський НАУ, 20 жовтня 2022 р.) .– Біла Церква: БНАУ, 2022 .– С. 48-49. |
Abstract: | Встановлено, що у м’ясі, охолодженому традиційним способом спостерігається різний зв’язок між зниженням температури та показником рН. Охолодження м’ясних туш не призводить до значних автолітичних змін. |
Description: | It has been established that in meat cooled in a traditional way, there is a different relationship between the decrease in temperature and the pH value. Cooling of meat carcasses does not lead to significant autolytic changes. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8301 |
metadata.dc.identifier.udc: | 637.5 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Vplyv_sposobiv.pdf | 1,21 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.