Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8301
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Качан, Анатолій Дмитрович | - |
dc.contributor.author | Kachan, Anatolіі | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-13T07:18:19Z | - |
dc.date.available | 2023-02-13T07:18:19Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Качан А. Д. Вплив способів охолодження м’яса на показник рН / А. Д. Качан // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції (Білоцерківський НАУ, 20 жовтня 2022 р.) .– Біла Церква: БНАУ, 2022 .– С. 48-49. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8301 | - |
dc.description | It has been established that in meat cooled in a traditional way, there is a different relationship between the decrease in temperature and the pH value. Cooling of meat carcasses does not lead to significant autolytic changes. | uk_UA |
dc.description.abstract | Встановлено, що у м’ясі, охолодженому традиційним способом спостерігається різний зв’язок між зниженням температури та показником рН. Охолодження м’ясних туш не призводить до значних автолітичних змін. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський НАУ | uk_UA |
dc.subject | м’ясна туша | uk_UA |
dc.subject | показник рН м’яса | uk_UA |
dc.subject | шокове охолодження | uk_UA |
dc.subject | автолітичні зміни | uk_UA |
dc.subject | температурні режими | uk_UA |
dc.subject | meat carcass | uk_UA |
dc.subject | pH index of meat | uk_UA |
dc.subject | shock cooling | uk_UA |
dc.subject | autolytic changes | uk_UA |
dc.subject | temperature modes | uk_UA |
dc.title | Вплив способів охолодження м’яса на показник рН | uk_UA |
dc.title.alternative | The influence of meat cooling methods on the pH indicator | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 637.5 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vplyv_sposobiv.pdf | 1,21 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.