Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8092
Title: Оксидативні зміни в організмі страуса
Other Titles: Oxidative changes in the body of an ostrich
Authors: Поліщук, Віталій Миколайович
Polishchuk, Vitalii
Поліщук, Світлана Анатоліївна
Polishchuk, Svitlana
Keywords: страус;кров;пероксидне окиснення ліпідів;ензими антиоксидантного захисту;ostrich;blood;lipid peroxide oxidation;antioxidant protection enzymes
Issue Date: 2022
Publisher: Білоцерківський НАУ
Citation: Поліщук В. М. Оксидативні зміни в організмі страуса / В. М. Поліщук, С. А. Поліщук //Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції (Білоцерківський НАУ, 20 жовтня 2022 р.) .– Біла Церква: БНАУ, 2022 .– С. 28-29.
Abstract: У роботі висвітлено показники функціонування антиоксидантної системи страусів у віковому аспекті. Встановлено, що періоди статевого дозрівання та інтенсивної яйцекладки супроводжуються інтенсифікацією процесів ліпопероксидації в сироватці крові страусів.
Description: The work highlights the indicators of the functioning of the antioxidant system of ostriches in the age aspect. It was established that the periods of puberty and intense egg laying are accompanied by the intensification of lipoperoxidation processes in the blood serum of ostriches.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8092
metadata.dc.identifier.udc: 577.15:636.6:612.015
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Oksydatyvni_zminy.pdf1,22 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.