Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8092
Назва: Оксидативні зміни в організмі страуса
Інші назви: Oxidative changes in the body of an ostrich
Автори: Поліщук, Віталій Миколайович
Polishchuk, Vitalii
Поліщук, Світлана Анатоліївна
Polishchuk, Svitlana
Ключові слова: страус;кров;пероксидне окиснення ліпідів;ензими антиоксидантного захисту;ostrich;blood;lipid peroxide oxidation;antioxidant protection enzymes
Дата публікації: 2022
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Поліщук В. М. Оксидативні зміни в організмі страуса / В. М. Поліщук, С. А. Поліщук //Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції (Білоцерківський НАУ, 20 жовтня 2022 р.) .– Біла Церква: БНАУ, 2022 .– С. 28-29.
Короткий огляд (реферат): У роботі висвітлено показники функціонування антиоксидантної системи страусів у віковому аспекті. Встановлено, що періоди статевого дозрівання та інтенсивної яйцекладки супроводжуються інтенсифікацією процесів ліпопероксидації в сироватці крові страусів.
Опис: The work highlights the indicators of the functioning of the antioxidant system of ostriches in the age aspect. It was established that the periods of puberty and intense egg laying are accompanied by the intensification of lipoperoxidation processes in the blood serum of ostriches.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8092
УДК: 577.15:636.6:612.015
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Oksydatyvni_zminy.pdf1,22 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.