Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7825
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мацюченко, Олександр Миколайович | - |
dc.contributor.author | Matsuchenko, Alexander | - |
dc.contributor.author | Цехмістренко, Оксана Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Tsekhmistrenko, Оksana | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-19T17:35:59Z | - |
dc.date.available | 2022-09-19T17:35:59Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Мацюченко О. М. Харчові добавки / О. М. Мацюченко, О. С. Цехмістренко // Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва: тези доповідей державної студентської наукової конференції (Білоцерківський НАУ, 21 березня 2013 р.) – Біла Церква: БНАУ, 2013.– С. 96-98. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7825 | - |
dc.description | Nutritional supplements include a group of natural or synthetic substances that are specially added to food raw materials, semi -finished products or finished products in order to give them certain qualitative indicators: preservation of nutrients; giving food to a more attractive appearance; increase in storage period; facilitating technological processing; cheaper and reduction of the technological process. The additives are numbered depending on the function they perform. There are about 50 functional classes of food additives, which are combined into several large groups. The classification is conditional because the same additives can combine different functions. | uk_UA |
dc.description.abstract | До харчових добавок відносять групу природних або синтетичних речовин, які спеціально додають до продовольчої сировини, напівфабрикатів або готових продуктів з метою надання їм певних якісних показників: збереження поживних цінностей; надання харчовим продуктам більш привабливого вигляду; збільшення терміну зберігання; полегшення технологічної обробки; здешевлення та скорочення технологічного процесу. Добавки нумеруються залежно від функції, яку вони виконують. Розділяють близько 50 функціональних класів харчових добавок, які об'єднали у кілька великих груп. Класифікація є умовною, оскільки одні й ті ж добавки можуть поєднувати різні функції. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський НАУ | uk_UA |
dc.subject | харчові добавки | uk_UA |
dc.subject | метаболізм | uk_UA |
dc.subject | продукти харчування | uk_UA |
dc.subject | антиоксиданти | uk_UA |
dc.subject | барвники | uk_UA |
dc.subject | food additives | uk_UA |
dc.subject | metabolism | uk_UA |
dc.subject | food | uk_UA |
dc.subject | antioxidants | uk_UA |
dc.subject | dyes | uk_UA |
dc.title | Харчові добавки | uk_UA |
dc.title.alternative | Nutritional supplements | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 613.5 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kharchovi_dobavky.pdf | 383,75 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.