Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7812
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГуляєв-Зайцев, Сергей Сергеевич-
dc.contributor.authorGuliayev-Zaytsev, Serhiy-
dc.contributor.authorНарижный, Сергей Анатолиевич-
dc.contributor.authorNarizhniy, Serhiy-
dc.date.accessioned2022-09-03T12:04:29Z-
dc.date.available2022-09-03T12:04:29Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.citationГуляев-Зайцев С. С. Процессы эмульгирования растительных жиров в роторно-вихревом эмульгирующем устройстве / С. С. Гуляев-Зайцев, С. А. Нарижный // Масложировая индустрия 2007: материалы докладов 7-ой Международной науч.-практ. конференции . - Санкт-Петербург, 2007 .- С. 86-87..uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7812-
dc.descriptionThe processes of emulsification of vegetable fats in a rotary-heated emulsifying device are investigated and the influence of factors such as the intensity and duration of processing, evacuation, emulsification temperature and the concentration of the fat phase in the emulsion is clarified. The optimal parameters for obtaining an emulsion with a fat content of 35% are established.uk_UA
dc.description.abstractИсследованы процессы эмульгирования растительных жиров в роторно-выхревом эмульгирующем устройстве и выяснено влияние таких факторов как интенсивность и продолжительность обработки, вакуумирование, температура эмульгирования и концентрация жировой фазы в эмульсии. Установлены оптимальные параметры для получения эмульсии жирностью 35%. Досліджено процеси емульгування рослинних жирів в роторно-вихровому емульгуючому пристрої та з'ясовано вплив таких чинників як інтенсивність і тривалість обробки, вакуумування, температура емульгування і концентрація жирової фази в емульсії. Встановлено оптимальні параметри для отримання емульсії жирністю 35%.uk_UA
dc.language.isoruuk_UA
dc.subjectэмульсияuk_UA
dc.subjectжировые шарикиuk_UA
dc.subjectдестабилизацияuk_UA
dc.subjectдиспергированиеuk_UA
dc.subjectконцентрация жираuk_UA
dc.subjectмощность на эмульгированиеuk_UA
dc.subjectтехнологическая стойкостьuk_UA
dc.subjectспредыuk_UA
dc.subjectемульсіяuk_UA
dc.subjectжирові кулькиuk_UA
dc.subjectдестабілізаціяuk_UA
dc.subjectдиспергуванняuk_UA
dc.subjectконцентрація жируuk_UA
dc.subjectпотужність на емульгуванняuk_UA
dc.subjectтехнологічна стійкістьuk_UA
dc.subjectспредиuk_UA
dc.subjectemulsionuk_UA
dc.subjectfat globulesuk_UA
dc.subjectdestabilizationuk_UA
dc.subjectdispersionuk_UA
dc.subjectfat concentrationuk_UA
dc.subjectemulsification poweruk_UA
dc.subjecttechnological stabilityuk_UA
dc.subjectspreadsuk_UA
dc.titleПроцессы эмульгирования растительных жиров в роторно-вихревом эмульгирующем устройствеuk_UA
dc.title.alternativeПроцеси емульгування рослинних жирів у роторно-вихровому емульгувальному пристроїuk_UA
dc.title.alternativeThe processes of emulsification of vegetable fats in a rotary vortex emulsifying deviceuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc664.3.033uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Protsessy_эmulhyrovanyia.pdf1,42 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.