Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7811
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Нарижный, Сергей Анатолиевич | - |
dc.contributor.author | Narizhniy, Serhiy | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-03T12:03:10Z | - |
dc.date.available | 2022-09-03T12:03:10Z | - |
dc.date.issued | 2008 | - |
dc.identifier.citation | Нарижный С. А. Исследование влияния технологических факторов на процессы эмульгирования растительных и молочного жиров в ротоно-вихревом эмульгирующем устройстве / С. А. Нарижный // Маргарины, майонезы, спреды, пищевые добавки: материалы докладов 2-го Междунар. науч.-практ. семинара .- Москва, 2008. - С.67-71. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7811 | - |
dc.description | The processes of emulsification of vegetable and milk fats in a rotary-exhaust emulsifying device are investigated and the influence of a number of technological factors on the dispersion and stability of emulsions is clarified. The optimal parameters and methods for obtaining technologically stable fat emulsions are established. | uk_UA |
dc.description.abstract | Исследованы процессы эмульгирования растительных и молочного жиров в роторно-выхревом эмульгирующем устройстве и выяснено влияние целого ряда технологических факторов на дисперсность и стабильность емульсий. Установлены оптимальные параметры и способы для получения технологически стойких жировых эмульсий. Досліджено процеси емульгування рослинних і молочного жирів в роторно-вихровому емульгуючому пристрої та з'ясовано вплив цілого ряду технологічних факторів на дисперсність і стабільність емульсій. Встановлено оптимальні параметри і способи отримання технологічно стійких жирових емульсій. | uk_UA |
dc.language.iso | ru | uk_UA |
dc.subject | эмульсия | uk_UA |
dc.subject | жировые шарики | uk_UA |
dc.subject | дисперсность | uk_UA |
dc.subject | диспергирование | uk_UA |
dc.subject | поверхностно-активные вещества | uk_UA |
dc.subject | вакуумирование | uk_UA |
dc.subject | заменитель молочного жира | uk_UA |
dc.subject | технологическая стойкость | uk_UA |
dc.subject | эмульсор | uk_UA |
dc.subject | спреды | uk_UA |
dc.subject | емульсія | uk_UA |
dc.subject | жирові кульки | uk_UA |
dc.subject | дисперсність | uk_UA |
dc.subject | диспергування | uk_UA |
dc.subject | поверхнево-активні речовини | uk_UA |
dc.subject | вакуумування | uk_UA |
dc.subject | замінник молочного жиру | uk_UA |
dc.subject | технологічна стійкість | uk_UA |
dc.subject | емульсор | uk_UA |
dc.subject | спреди | uk_UA |
dc.subject | emulsion | uk_UA |
dc.subject | fat globules | uk_UA |
dc.subject | dispersion | uk_UA |
dc.subject | surfactants | uk_UA |
dc.subject | vacuum | uk_UA |
dc.subject | milk fat replacer | uk_UA |
dc.subject | technological stability | uk_UA |
dc.subject | emulsifier | uk_UA |
dc.subject | spreads | uk_UA |
dc.title | Исследование влияния технологических факторов на процессы эмульгирования растительных и молочного жиров в ротоно-вихревом эмульгирующем устройстве | uk_UA |
dc.title.alternative | Дослідження впливу технологічних факторів на процеси емульгування рослинних та молочного жирів у ротоно-вихровому емульгувальному пристрої | uk_UA |
dc.title.alternative | Investigation of the influence of technological factors on the emulsification of vegetable and milk fats in a roton-vortex emulsifying device | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 664.3.033 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Yssledovanye_vlyianyia.pdf | 2,48 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.