Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7811
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНарижный, Сергей Анатолиевич-
dc.contributor.authorNarizhniy, Serhiy-
dc.date.accessioned2022-09-03T12:03:10Z-
dc.date.available2022-09-03T12:03:10Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationНарижный С. А. Исследование влияния технологических факторов на процессы эмульгирования растительных и молочного жиров в ротоно-вихревом эмульгирующем устройстве / С. А. Нарижный // Маргарины, майонезы, спреды, пищевые добавки: материалы докладов 2-го Междунар. науч.-практ. семинара .- Москва, 2008. - С.67-71.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7811-
dc.descriptionThe processes of emulsification of vegetable and milk fats in a rotary-exhaust emulsifying device are investigated and the influence of a number of technological factors on the dispersion and stability of emulsions is clarified. The optimal parameters and methods for obtaining technologically stable fat emulsions are established.uk_UA
dc.description.abstractИсследованы процессы эмульгирования растительных и молочного жиров в роторно-выхревом эмульгирующем устройстве и выяснено влияние целого ряда технологических факторов на дисперсность и стабильность емульсий. Установлены оптимальные параметры и способы для получения технологически стойких жировых эмульсий. Досліджено процеси емульгування рослинних і молочного жирів в роторно-вихровому емульгуючому пристрої та з'ясовано вплив цілого ряду технологічних факторів на дисперсність і стабільність емульсій. Встановлено оптимальні параметри і способи отримання технологічно стійких жирових емульсій.uk_UA
dc.language.isoruuk_UA
dc.subjectэмульсияuk_UA
dc.subjectжировые шарикиuk_UA
dc.subjectдисперсностьuk_UA
dc.subjectдиспергированиеuk_UA
dc.subjectповерхностно-активные веществаuk_UA
dc.subjectвакуумированиеuk_UA
dc.subjectзаменитель молочного жираuk_UA
dc.subjectтехнологическая стойкостьuk_UA
dc.subjectэмульсорuk_UA
dc.subjectспредыuk_UA
dc.subjectемульсіяuk_UA
dc.subjectжирові кулькиuk_UA
dc.subjectдисперсністьuk_UA
dc.subjectдиспергуванняuk_UA
dc.subjectповерхнево-активні речовиниuk_UA
dc.subjectвакуумуванняuk_UA
dc.subjectзамінник молочного жируuk_UA
dc.subjectтехнологічна стійкістьuk_UA
dc.subjectемульсорuk_UA
dc.subjectспредиuk_UA
dc.subjectemulsionuk_UA
dc.subjectfat globulesuk_UA
dc.subjectdispersionuk_UA
dc.subjectsurfactantsuk_UA
dc.subjectvacuumuk_UA
dc.subjectmilk fat replaceruk_UA
dc.subjecttechnological stabilityuk_UA
dc.subjectemulsifieruk_UA
dc.subjectspreadsuk_UA
dc.titleИсследование влияния технологических факторов на процессы эмульгирования растительных и молочного жиров в ротоно-вихревом эмульгирующем устройствеuk_UA
dc.title.alternativeДослідження впливу технологічних факторів на процеси емульгування рослинних та молочного жирів у ротоно-вихровому емульгувальному пристроїuk_UA
dc.title.alternativeInvestigation of the influence of technological factors on the emulsification of vegetable and milk fats in a roton-vortex emulsifying deviceuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc664.3.033uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Yssledovanye_vlyianyia.pdf2,48 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.