Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7754
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Осадчук, Сергій Вячеславович | - |
dc.contributor.author | Osadchuk, Sergii | - |
dc.contributor.author | Джміль, Володимир Іванович | - |
dc.contributor.author | Dzhmil, Volodymyr | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-18T08:13:31Z | - |
dc.date.available | 2022-06-18T08:13:31Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Осадчук С.В. Показники якості та товарознавча оцінка "Кисломолочного сиру" / С.В. Осадчук, В.І. Джміль // Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів "Наукові пошуки молоді у XXI столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ,18 листопада 2021 р.). - Біла Церква, 2021. - С.20-22. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7754 | - |
dc.description | The abstracts present the results of research on quality indicators and commodity evaluation sour milk cheese 9% fat produced under the brand name "Ukrainian", which is sold in retail trade of the supermarket chain ATB in Bila Tserkva. | uk_UA |
dc.description.abstract | В тезах викладено результати досліджень показників якості та товарознавчої оцінки кисломолочного сиру 9% жирності виготовленого під торговою маркою «Український», який реалізується в роздрібній торгівлі мережі супермаркетів АТБ міста Біла Церква. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | БНАУ | uk_UA |
dc.subject | сир кисломолочний хімічний склад | uk_UA |
dc.subject | товарознавча оцінка | uk_UA |
dc.subject | жирність | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | фальсифікація | uk_UA |
dc.subject | cottage cheese chemical composition | uk_UA |
dc.subject | commodity assessment | uk_UA |
dc.subject | fat content | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.subject | falsification | uk_UA |
dc.title | Показники якості та товарознавча оцінка "Кисломолочного сиру" | uk_UA |
dc.title.alternative | Quality indicators and commodity evaluation of "Sour milk cheese" | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 636:614.31:637.12 /.3 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
pokaznyky_jakosti_ta_tovaroznavcha.pdf | 560,76 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.