Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7754
Назва: Показники якості та товарознавча оцінка "Кисломолочного сиру"
Інші назви: Quality indicators and commodity evaluation of "Sour milk cheese"
Автори: Осадчук, Сергій Вячеславович
Osadchuk, Sergii
Джміль, Володимир Іванович
Dzhmil, Volodymyr
Ключові слова: сир кисломолочний хімічний склад;товарознавча оцінка;жирність;якість;фальсифікація;cottage cheese chemical composition;commodity assessment;fat content;quality;falsification
Дата публікації: 2021
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Осадчук С.В. Показники якості та товарознавча оцінка "Кисломолочного сиру" / С.В. Осадчук, В.І. Джміль // Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів "Наукові пошуки молоді у XXI столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ,18 листопада 2021 р.). - Біла Церква, 2021. - С.20-22.
Короткий огляд (реферат): В тезах викладено результати досліджень показників якості та товарознавчої оцінки кисломолочного сиру 9% жирності виготовленого під торговою маркою «Український», який реалізується в роздрібній торгівлі мережі супермаркетів АТБ міста Біла Церква.
Опис: The abstracts present the results of research on quality indicators and commodity evaluation sour milk cheese 9% fat produced under the brand name "Ukrainian", which is sold in retail trade of the supermarket chain ATB in Bila Tserkva.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7754
УДК: 636:614.31:637.12 /.3
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
pokaznyky_jakosti_ta_tovaroznavcha.pdf560,76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.