Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7754
Назва: | Показники якості та товарознавча оцінка "Кисломолочного сиру" |
Інші назви: | Quality indicators and commodity evaluation of "Sour milk cheese" |
Автори: | Осадчук, Сергій Вячеславович Osadchuk, Sergii Джміль, Володимир Іванович Dzhmil, Volodymyr |
Ключові слова: | сир кисломолочний хімічний склад;товарознавча оцінка;жирність;якість;фальсифікація;cottage cheese chemical composition;commodity assessment;fat content;quality;falsification |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | БНАУ |
Бібліографічний опис: | Осадчук С.В. Показники якості та товарознавча оцінка "Кисломолочного сиру" / С.В. Осадчук, В.І. Джміль // Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів "Наукові пошуки молоді у XXI столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ,18 листопада 2021 р.). - Біла Церква, 2021. - С.20-22. |
Короткий огляд (реферат): | В тезах викладено результати досліджень показників якості та товарознавчої оцінки кисломолочного сиру 9% жирності виготовленого під торговою маркою «Український», який реалізується в роздрібній торгівлі мережі супермаркетів АТБ міста Біла Церква. |
Опис: | The abstracts present the results of research on quality indicators and commodity evaluation sour milk cheese 9% fat produced under the brand name "Ukrainian", which is sold in retail trade of the supermarket chain ATB in Bila Tserkva. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7754 |
УДК: | 636:614.31:637.12 /.3 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
pokaznyky_jakosti_ta_tovaroznavcha.pdf | 560,76 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.