Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7723
Title: | Безпечністі та якісті продуктів забою свиней за ехінококозного ураження |
Other Titles: | Safety and quality of pig slaughter products for echinococcosis |
Authors: | Завірюха, Олексій Олексійович Zaviriukha, Oleksii Букалова, Наталія Володимирівна Bukalova, Natalia |
Keywords: | ехінококоз;комплексна ветсанекспертиза;безпечність;продукти забою свиней;якість;echinococcosis;complex veterinary examination;safety;pig slaughter products;quality |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | БНАУ |
Citation: | Завірюха О.О. Безпечністі та якісті продуктів забою свиней за ехінококозного ураження / О.О. Завірюха, Н.В. Букалова // Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів "Наукові пошуки молоді у XXI столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ,18 листопада 2021 р.). - Біла Церква, 2021. - С.9-11 |
Abstract: | Проведена комплексна ветеринарно-санітарна експертиза продуктів забою свиней, хворих на ехінококоз, наведені дані щодо органолептичних, технологічних, фізико-хімічних, біохімічних, санітарномікробіологічних показників і на підставі отриманих нами даних запропоновані шляхи вдосконалення ветеринарно-санітарного оцінювання продуктів забою свиней, уражених ларвоцистами ехінокока. |
Description: | A comprehensive veterinary and sanitary examination of slaughter products of pigs sick with echinococcosis, data on organoleptic, technological, physicochemical, biochemical, sanitary and microbiological indicators and on the basis of our data proposed ways to improve veterinary and sanitary assessment of slaughter products of pigs affected by echinococcus larvocysts. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7723 |
metadata.dc.identifier.udc: | 619: 614.31:637.5’64:616.995.121:636.4 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
bezpechnisti_ta_jakosti.pdf | 691,48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.