Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7692
Title: Державно-правове регулювання контролю якості харчових продуктів як ключовий фактор забезпечення продовольчої безпеки
Other Titles: State legal regulation of food quality control as a key factor of food security
Authors: Обіюх, Наталія Михайлівна
Obiiukh, Nataliya
Keywords: державний контроль;state control;продовольча безпека;food security;харчова продукція;food products;якість харчових продуктів;food quality
Issue Date: 27-Sep-2018
Publisher: Білоцерківський НАУ
Citation: Обіюх Н.М. Державно-правове регулювання контролю якості харчових продуктів як ключовий фактор забезпечення продовольчої безпеки / Н.М. Обіюх // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Інноваційні психолого-педагогічні, лінгвістичні та правові засади аграрної науки в умовах міжкультурної аграрної комунікації: матеріали міжнародної науково-практичної конференції (БНАУ, 27-28 вересня 2018 р.). – Біла Церква, 2018. – С. 17-20.
Abstract: Розглянуто питання продовольчої безпеки в Україні, проаналізовано зміни, запроваджені в системі державного контролю якості та безпечності харчової продукції, визначено правові засади здійснення заходів державного контролю.
Description: The issue of food security in Ukraine is considered; the changes introduced in the system of state control of food quality and safety are analyzed; the legal basis for the implementation of state control measures is determined.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7692
metadata.dc.identifier.udc: 351.82
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Derzhavno-pravove.pdf960,42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.