Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7692
Назва: Державно-правове регулювання контролю якості харчових продуктів як ключовий фактор забезпечення продовольчої безпеки
Інші назви: State legal regulation of food quality control as a key factor of food security
Автори: Обіюх, Наталія Михайлівна
Obiiukh, Nataliya
Ключові слова: державний контроль;state control;продовольча безпека;food security;харчова продукція;food products;якість харчових продуктів;food quality
Дата публікації: 27-вер-2018
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Обіюх Н.М. Державно-правове регулювання контролю якості харчових продуктів як ключовий фактор забезпечення продовольчої безпеки / Н.М. Обіюх // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Інноваційні психолого-педагогічні, лінгвістичні та правові засади аграрної науки в умовах міжкультурної аграрної комунікації: матеріали міжнародної науково-практичної конференції (БНАУ, 27-28 вересня 2018 р.). – Біла Церква, 2018. – С. 17-20.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто питання продовольчої безпеки в Україні, проаналізовано зміни, запроваджені в системі державного контролю якості та безпечності харчової продукції, визначено правові засади здійснення заходів державного контролю.
Опис: The issue of food security in Ukraine is considered; the changes introduced in the system of state control of food quality and safety are analyzed; the legal basis for the implementation of state control measures is determined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7692
УДК: 351.82
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Derzhavno-pravove.pdf960,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.