Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7692
Назва: | Державно-правове регулювання контролю якості харчових продуктів як ключовий фактор забезпечення продовольчої безпеки |
Інші назви: | State legal regulation of food quality control as a key factor of food security |
Автори: | Обіюх, Наталія Михайлівна Obiiukh, Nataliya |
Ключові слова: | державний контроль;state control;продовольча безпека;food security;харчова продукція;food products;якість харчових продуктів;food quality |
Дата публікації: | 27-вер-2018 |
Видавництво: | Білоцерківський НАУ |
Бібліографічний опис: | Обіюх Н.М. Державно-правове регулювання контролю якості харчових продуктів як ключовий фактор забезпечення продовольчої безпеки / Н.М. Обіюх // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Інноваційні психолого-педагогічні, лінгвістичні та правові засади аграрної науки в умовах міжкультурної аграрної комунікації: матеріали міжнародної науково-практичної конференції (БНАУ, 27-28 вересня 2018 р.). – Біла Церква, 2018. – С. 17-20. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто питання продовольчої безпеки в Україні, проаналізовано зміни, запроваджені в системі державного контролю якості та безпечності харчової продукції, визначено правові засади здійснення заходів державного контролю. |
Опис: | The issue of food security in Ukraine is considered; the changes introduced in the system of state control of food quality and safety are analyzed; the legal basis for the implementation of state control measures is determined. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7692 |
УДК: | 351.82 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Derzhavno-pravove.pdf | 960,42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.