Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7627
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСікорська, О.А.-
dc.contributor.authorSikorska, O.-
dc.contributor.authorЛясота, Василь Петрович-
dc.contributor.authorLyasota, Vasily-
dc.date.accessioned2022-06-01T07:57:06Z-
dc.date.available2022-06-01T07:57:06Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationСікорська О.А. Безпека та якість молоко-сировини за різних виробників Вінницької області / О.А. Сікорська, В.П. Лясота // Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів "Наукові пошуки молоді у XXI столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ,18 листопада 2021 р.). - Біла Церква, 2021. - С.6-7.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7627-
dc.descriptionThe expediency of constant research has been substantiated and experimentally proved safety and quality of raw milk of various milk processing enterprises of Vinnytsia region according to the current ones standards with the definition of its falsification. New reliable, express, convenient ways for method of determining the adulteration of sodium milk with bicarbonate using bromocresol green and the number of somatic cells (the presence of a subclinical form of mastitis) in milk using Reagent solution N (Austria). The reliability of the method was 99.7 - 99.9%uk_UA
dc.description.abstractОбґрунтовано та експериментально доведено доцільність постійного проведення дослідження безпечності та якості молоко-сировини різних молокопереробних підприємств Вінничини згідно діючих стандартів з визначенням його фальсифікації. Запропоновані нові достовірні, експресні, зручні способи для визначення фальсифікації молока натрію гідрокарбонатом із застосуванням бромкрезолового зеленого та кількості соматичних клітин (наявність субклінічної форми маститу) у молоці із застосуванням розчину Reagent N (Австрія). Достовірність методу складала 99,7 – 99,9 %uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectмолоко-сировинаuk_UA
dc.subjectпродукціяuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectвиробникuk_UA
dc.subjectсировинаuk_UA
dc.subjectбезпекаuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectхарчовий продуктuk_UA
dc.subjectraw milkuk_UA
dc.subjectproductuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectproduceruk_UA
dc.subjectrawuk_UA
dc.subjectsecurityuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectfoodstuffuk_UA
dc.titleБезпека та якість молоко-сировини за різних виробників Вінницької областіuk_UA
dc.title.alternativeSafety and quality of raw milk for various producers in Vinnytsia regionuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc619:614.31:637.36uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
bezpeka_ta_jakist'_moloko-syrovyny.pdf709,58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.