Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7627
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сікорська, О.А. | - |
dc.contributor.author | Sikorska, O. | - |
dc.contributor.author | Лясота, Василь Петрович | - |
dc.contributor.author | Lyasota, Vasily | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-01T07:57:06Z | - |
dc.date.available | 2022-06-01T07:57:06Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Сікорська О.А. Безпека та якість молоко-сировини за різних виробників Вінницької області / О.А. Сікорська, В.П. Лясота // Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів "Наукові пошуки молоді у XXI столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ,18 листопада 2021 р.). - Біла Церква, 2021. - С.6-7. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7627 | - |
dc.description | The expediency of constant research has been substantiated and experimentally proved safety and quality of raw milk of various milk processing enterprises of Vinnytsia region according to the current ones standards with the definition of its falsification. New reliable, express, convenient ways for method of determining the adulteration of sodium milk with bicarbonate using bromocresol green and the number of somatic cells (the presence of a subclinical form of mastitis) in milk using Reagent solution N (Austria). The reliability of the method was 99.7 - 99.9% | uk_UA |
dc.description.abstract | Обґрунтовано та експериментально доведено доцільність постійного проведення дослідження безпечності та якості молоко-сировини різних молокопереробних підприємств Вінничини згідно діючих стандартів з визначенням його фальсифікації. Запропоновані нові достовірні, експресні, зручні способи для визначення фальсифікації молока натрію гідрокарбонатом із застосуванням бромкрезолового зеленого та кількості соматичних клітин (наявність субклінічної форми маститу) у молоці із застосуванням розчину Reagent N (Австрія). Достовірність методу складала 99,7 – 99,9 % | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | БНАУ | uk_UA |
dc.subject | молоко-сировина | uk_UA |
dc.subject | продукція | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | виробник | uk_UA |
dc.subject | сировина | uk_UA |
dc.subject | безпека | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | харчовий продукт | uk_UA |
dc.subject | raw milk | uk_UA |
dc.subject | product | uk_UA |
dc.subject | technology | uk_UA |
dc.subject | producer | uk_UA |
dc.subject | raw | uk_UA |
dc.subject | security | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.subject | foodstuff | uk_UA |
dc.title | Безпека та якість молоко-сировини за різних виробників Вінницької області | uk_UA |
dc.title.alternative | Safety and quality of raw milk for various producers in Vinnytsia region | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 619:614.31:637.36 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
bezpeka_ta_jakist'_moloko-syrovyny.pdf | 709,58 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.