Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7056
Title: | Забезпечення основ безпечності та якості виготовлення напівфабрикатів системи НАССР |
Other Titles: | Ensuring the basics of safety and quality of production of semi-finished products of the HACCP system |
Authors: | Слюсаренко, Сергій Володимирович Sliusarenko, Sergii |
Keywords: | НАССР;м'ясо;напівфабрикати;режими обробки;обладнання;гігієна;meat;semi-finished products;processing modes;equipment;hygiene |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Білоцерківський НАУ |
Citation: | Слюсаренко С. В. Забезпечення основ безпечності та якості виготовлення напівфабрикатів системи НАССР / С. В. Слюсаренко // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції. (Білоцерківський НАУ, 21 жовтня 2021 р.) .- Біла Церква, 2021 .- С. 44-46. |
Abstract: | У роботі висвітлено питання, що направлені на забезпечення основ безпечності та якості виготовлення товарів максимально підготовлених для кулінарної обробки із натурального і рубленого м'яса без термічної обробки, системі НАССР |
Description: | The paper highlights the issues aimed at ensuring the basics of safety and quality of production of goods best prepared for culinary processing of natural and minced meat without heat treatment, HACCP system |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7056 |
metadata.dc.identifier.udc: | 637.3:619 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Zabezpechennia_osnov.pdf | 1,36 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.