Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7056
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСлюсаренко, Сергій Володимирович-
dc.contributor.authorSliusarenko, Sergii-
dc.date.accessioned2021-12-08T18:37:10Z-
dc.date.available2021-12-08T18:37:10Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationСлюсаренко С. В. Забезпечення основ безпечності та якості виготовлення напівфабрикатів системи НАССР / С. В. Слюсаренко // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції. (Білоцерківський НАУ, 21 жовтня 2021 р.) .- Біла Церква, 2021 .- С. 44-46.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7056-
dc.descriptionThe paper highlights the issues aimed at ensuring the basics of safety and quality of production of goods best prepared for culinary processing of natural and minced meat without heat treatment, HACCP systemuk_UA
dc.description.abstractУ роботі висвітлено питання, що направлені на забезпечення основ безпечності та якості виготовлення товарів максимально підготовлених для кулінарної обробки із натурального і рубленого м'яса без термічної обробки, системі НАССРuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectНАССРuk_UA
dc.subjectм'ясоuk_UA
dc.subjectнапівфабрикатиuk_UA
dc.subjectрежими обробкиuk_UA
dc.subjectобладнанняuk_UA
dc.subjectгігієнаuk_UA
dc.subjectmeatuk_UA
dc.subjectsemi-finished productsuk_UA
dc.subjectprocessing modesuk_UA
dc.subjectequipmentuk_UA
dc.subjecthygieneuk_UA
dc.titleЗабезпечення основ безпечності та якості виготовлення напівфабрикатів системи НАССРuk_UA
dc.title.alternativeEnsuring the basics of safety and quality of production of semi-finished products of the HACCP systemuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc637.3:619uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zabezpechennia_osnov.pdf1,36 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.