Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6924
Title: | Аналіз та удосконалення технології напівкопчених ковбас на ТОВ МПЗ « Баварія», Київської області |
Other Titles: | Analysis and improvement of technology of the semismoked sausages on LTD MPZ "BAVARIA" the Kyiv area |
Authors: | Вовченко, Тетяна Вікторівна Vovchenko, Tetyana |
Keywords: | ковбаса;м’ясо;технологія;обладнання;якість;sausage;meat;technology;equipment;quality |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Білоцерківський НАУ |
Citation: | Вовченко Т. В. Аналіз та удосконалення технології напівкопчених ковбас на ТОВ МПЗ « Баварія», Київської області: кваліфікаційна робота магістра: спец. 181 - харчові технології / Т. В. Вовченко; керівник Г. П. Калініна .- Біла Церква: БНАУ, 2020 .- 54 с. |
Abstract: | Проведено аналіз роботи підприємства, вивчено асортимент продукції, що випускається, виявлено шляхи удосконалення роботи підприємства за рахунок розширення асортименту ковбасних виробів та оновлення технологічного обладнання. Показано можливість удосконалення технології та роботи ковбасного цеху за рахунок розширення асортименту напівкопчених ковбас, впровадження виробництва нових видів ковбас. |
Description: | The analysis of work of the enterprise is carried out, the range of let out production is studied, ways of improvement of work of the enterprise at the expense of expansion of the range of sausage products and updating are revealed technological equipment. The possibility of improving the technology and operation of the sausage shop by expanding the range of semi-smoked sausages, the introduction of production of new types of sausages is shown. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6924 |
metadata.dc.identifier.udc: | 637.523 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи (магістри) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tekhnol_napivkopch_kovbas.pdf | 165,69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.