Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6924
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Вовченко, Тетяна Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Vovchenko, Tetyana | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-04T15:09:14Z | - |
dc.date.available | 2021-11-04T15:09:14Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Вовченко Т. В. Аналіз та удосконалення технології напівкопчених ковбас на ТОВ МПЗ « Баварія», Київської області: кваліфікаційна робота магістра: спец. 181 - харчові технології / Т. В. Вовченко; керівник Г. П. Калініна .- Біла Церква: БНАУ, 2020 .- 54 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6924 | - |
dc.description | The analysis of work of the enterprise is carried out, the range of let out production is studied, ways of improvement of work of the enterprise at the expense of expansion of the range of sausage products and updating are revealed technological equipment. The possibility of improving the technology and operation of the sausage shop by expanding the range of semi-smoked sausages, the introduction of production of new types of sausages is shown. | uk_UA |
dc.description.abstract | Проведено аналіз роботи підприємства, вивчено асортимент продукції, що випускається, виявлено шляхи удосконалення роботи підприємства за рахунок розширення асортименту ковбасних виробів та оновлення технологічного обладнання. Показано можливість удосконалення технології та роботи ковбасного цеху за рахунок розширення асортименту напівкопчених ковбас, впровадження виробництва нових видів ковбас. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський НАУ | uk_UA |
dc.subject | ковбаса | uk_UA |
dc.subject | м’ясо | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | обладнання | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | sausage | uk_UA |
dc.subject | meat | uk_UA |
dc.subject | technology | uk_UA |
dc.subject | equipment | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.title | Аналіз та удосконалення технології напівкопчених ковбас на ТОВ МПЗ « Баварія», Київської області | uk_UA |
dc.title.alternative | Analysis and improvement of technology of the semismoked sausages on LTD MPZ "BAVARIA" the Kyiv area | uk_UA |
dc.type | Кваліфікаційні роботи | uk_UA |
dc.identifier.udc | 637.523 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (магістри) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tekhnol_napivkopch_kovbas.pdf | 165,69 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.