Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6924
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВовченко, Тетяна Вікторівна-
dc.contributor.authorVovchenko, Tetyana-
dc.date.accessioned2021-11-04T15:09:14Z-
dc.date.available2021-11-04T15:09:14Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationВовченко Т. В. Аналіз та удосконалення технології напівкопчених ковбас на ТОВ МПЗ « Баварія», Київської області: кваліфікаційна робота магістра: спец. 181 - харчові технології / Т. В. Вовченко; керівник Г. П. Калініна .- Біла Церква: БНАУ, 2020 .- 54 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6924-
dc.descriptionThe analysis of work of the enterprise is carried out, the range of let out production is studied, ways of improvement of work of the enterprise at the expense of expansion of the range of sausage products and updating are revealed technological equipment. The possibility of improving the technology and operation of the sausage shop by expanding the range of semi-smoked sausages, the introduction of production of new types of sausages is shown.uk_UA
dc.description.abstractПроведено аналіз роботи підприємства, вивчено асортимент продукції, що випускається, виявлено шляхи удосконалення роботи підприємства за рахунок розширення асортименту ковбасних виробів та оновлення технологічного обладнання. Показано можливість удосконалення технології та роботи ковбасного цеху за рахунок розширення асортименту напівкопчених ковбас, впровадження виробництва нових видів ковбас.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectковбасаuk_UA
dc.subjectм’ясоuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectобладнанняuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectsausageuk_UA
dc.subjectmeatuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectequipmentuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.titleАналіз та удосконалення технології напівкопчених ковбас на ТОВ МПЗ « Баварія», Київської областіuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of technology of the semismoked sausages on LTD MPZ "BAVARIA" the Kyiv areauk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc637.523uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnol_napivkopch_kovbas.pdf165,69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.