Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6849
Title: Вплив комплексу амінокислот та вітаміну Е на несучість перепілок японської породи
Other Titles: Influence of amino acid and vitamin E complex on laying hens of Japanese breed
Authors: Стовбецька, Людмила Степанівна
Stovbetska, Luydmila
Keywords: перепели;амінокислоти;вітамін Е;яєчна продуктивність;quail;amino acids;vitamin E;egg productivity
Issue Date: 2017
Publisher: Білоцерківський НАУ
Citation: Стовбецька Л. С. Вплив комплексу амінокислот та вітаміну Е на несучість перепілок японської породи / Л. С. Стовбецька // Збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції «Іхтіологія та морфологія – наукова та практична основа рибництва» присвячена 85-річчю заснування кафедри іхтіології та зоології і 60-річчю від дня народження доктора біологічних наук, професора Клименка Олега Миколайовича (Білоцерківський НАУ, 2017) .- Біла Церква, 2017 .- С. 31-32.
Abstract: Проведені дослідження свідчать про те, що додавання перепілкам до раціону комплексу амінокислот в поєднанні з вітаміном Е, сприяло збільшенню їх яєчної продуктивності.
Description: Studies show that the addition of amino acids to the diet of quails in combination with vitamin E, increased their egg productivity.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6849
metadata.dc.identifier.udc: 636.6.034.087.7
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vplyv_kompleksu_aminok.pdf631,71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.