Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6849
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтовбецька, Людмила Степанівна-
dc.contributor.authorStovbetska, Luydmila-
dc.date.accessioned2021-10-07T05:42:42Z-
dc.date.available2021-10-07T05:42:42Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationСтовбецька Л. С. Вплив комплексу амінокислот та вітаміну Е на несучість перепілок японської породи / Л. С. Стовбецька // Збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції «Іхтіологія та морфологія – наукова та практична основа рибництва» присвячена 85-річчю заснування кафедри іхтіології та зоології і 60-річчю від дня народження доктора біологічних наук, професора Клименка Олега Миколайовича (Білоцерківський НАУ, 2017) .- Біла Церква, 2017 .- С. 31-32.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6849-
dc.descriptionStudies show that the addition of amino acids to the diet of quails in combination with vitamin E, increased their egg productivity.uk_UA
dc.description.abstractПроведені дослідження свідчать про те, що додавання перепілкам до раціону комплексу амінокислот в поєднанні з вітаміном Е, сприяло збільшенню їх яєчної продуктивності.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectперепелиuk_UA
dc.subjectамінокислотиuk_UA
dc.subjectвітамін Еuk_UA
dc.subjectяєчна продуктивністьuk_UA
dc.subjectquailuk_UA
dc.subjectamino acidsuk_UA
dc.subjectvitamin Euk_UA
dc.subjectegg productivityuk_UA
dc.titleВплив комплексу амінокислот та вітаміну Е на несучість перепілок японської породиuk_UA
dc.title.alternativeInfluence of amino acid and vitamin E complex on laying hens of Japanese breeduk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc636.6.034.087.7uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vplyv_kompleksu_aminok.pdf631,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.