Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6829
Title: Менеджмент операційної діяльності комерційного підприємства (за матеріалами ТОВ «Сільпо-Фуд»)
Other Titles: Management of operating activity of the commercial enterprise (based on materials of Silpo-Food LLC)
Authors: Демченко, Наталія Сергіївна
Demchenko, Nataliia
Keywords: операційна діяльність;operating activity;операційна стратегія;operational strategy;система управління якістю;quality management system;торгівельна мережа;retail chain;комерційне підприємство;commercial enterprise
Issue Date: 2020
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Демченко Н.С. Менеджмент операційної діяльності комерційного підприємства (за матеріалами ТОВ «Сільпо-Фуд»): кваліфікаційна робота магістра: спец. 073 - менеджмент / Н.С. Демченко, керівник Ю.С. Гринчук. - Біла Церква: БНАУ, 2020. - 133 с.
Abstract: Досліджено теоретичні аспекти управління операційною діяльністю підприємства, її структуру, операційні стратегії та сутність управління системою якості організації.
Description: The theoretical aspects of the operations management activities of the enterprise, its structure, operational strategies and the essence of the quality management system of the organization have been investigated.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6829
metadata.dc.identifier.udc: 658.11
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
menedzhment_operacijnoyi.pdf1,27 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.