Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6829
Назва: Менеджмент операційної діяльності комерційного підприємства (за матеріалами ТОВ «Сільпо-Фуд»)
Інші назви: Management of operating activity of the commercial enterprise (based on materials of Silpo-Food LLC)
Автори: Демченко, Наталія Сергіївна
Demchenko, Nataliia
Ключові слова: операційна діяльність;operating activity;операційна стратегія;operational strategy;система управління якістю;quality management system;торгівельна мережа;retail chain;комерційне підприємство;commercial enterprise
Дата публікації: 2020
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Демченко Н.С. Менеджмент операційної діяльності комерційного підприємства (за матеріалами ТОВ «Сільпо-Фуд»): кваліфікаційна робота магістра: спец. 073 - менеджмент / Н.С. Демченко, керівник Ю.С. Гринчук. - Біла Церква: БНАУ, 2020. - 133 с.
Короткий огляд (реферат): Досліджено теоретичні аспекти управління операційною діяльністю підприємства, її структуру, операційні стратегії та сутність управління системою якості організації.
Опис: The theoretical aspects of the operations management activities of the enterprise, its structure, operational strategies and the essence of the quality management system of the organization have been investigated.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6829
УДК: 658.11
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
menedzhment_operacijnoyi.pdf1,27 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.