Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 16.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Організація виробництва курячих напівфабрикатівБублій, Маріанна Олександрівна; Bublii, Marianna
2024Організація виробництва напівкопчених ковбасГончаренко, Назар Миколайович; Honcharenko, Nazar
2024Організація виробництва сиркових виробівГордієнко, Максим Володимирович; Gordienko, Maksym
2024Організація виробництва цукруМедведчук, Ростислав Васильович; Medvedchuk, Rostyslav
2024Організація виробництва печива пісочногоАзієва, Світлана Володимирівна; Azieva, Svetlana
2024Аналіз та організація технології виробництва курячих консервівДембіцький, Владислав Русланович; Dembitskyi, Vladyslav
2024Організація виробництва пиваКукла, Богдан Васильович; Kukla, Bohdan
2024Організація технології зброджування сусла з крохмалевмісної сировиниКапшук, Максим Станіславович; Kapshuk, Maksym
2024Організація виробництва олії соняшниковоїКолеснік, Анастасія Андріївна; Kolesnik, Anastasia
2024Організація виробництва рибних пресервівТищенко, Юрій Іванович; Tishchenko, Yurii