Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Кваліфікаційні роботи
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Кваліфікаційні роботи (бакалаври)
Кваліфікаційні роботи (магістри)
запит
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 31-40 зі 46.
назад
1
2
3
4
5
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2022
Аналіз та удосконалення роботи МЖЦ в умовах ПРАТ «Зернопродукт МХП»»
Палієнко, Тетяна Іванівна
;
Palienko, Tetіana
2022
Аналіз та удосконалення технології хліба у ТОВ «Київхліб»
Герасевич, Галина Миколаївна
;
Gerasevych, Halyna
2022
Аналіз та удосконалення технології згущеного молока в ПАТ «Ічнянському молочно-консервному комбінаті» Чернігівської області
Шпак, Дарія Вадимівна
;
Shpak, Darіa
2022
Аналіз та удосконалення технології виробництва молока в ТОВ «ім. Шевченка» і його переробки в ТОВ «Данон» Київської області
Тарабан, Тетяна Миколаївна
;
Taraban, Tetiana
2022
Аналіз технології виробництва і переробки м’яса курчат-бройлерів та шляхи її удосконалення у ФГ «Дарина» Могилів-Подільського району Вінницької області
Любченко, Василь Ігорович
;
Liubchenko, Vasyl
2022
Удосконалення технології перероблених сирів в умовах «Пирятинський сирзавод»
Сидоренко, Олександр Романович
;
Sydorenko, Oleksandr
2022
Аналіз технології використання робочих коней та шляхи її удосконалення у ТОВ «ІнтерАгроінвест» та переробки конини у ЗВК «Хутровик»
Мартич, Владислав Борисович
;
Martych, Vladyslav
2023
Аналіз та удосконалення технології світлого пива в ПРАТ « ПБК Радомишль»
Арутюнов, Артем Володимирович
;
Arutyunov, Artem
2023
Аналіз та удосконалення технології майонезів в умовах ТОВ «АВІС»
Бачінський, Ігор Сергійович
;
Bachinsky, Igor
2023
Удосконалення технології хліба з пшеничного борошна
Бабич, Жанна Сергіївна
;
Babich, Zhanna
Перегляд
Автор
1
Afanasieva, Oksana
1
Alekseev, Oleksandr
1
Arutyunov, Artem
1
Babich, Zhanna
1
Bachinsky, Igor
1
Belov, Vladyslav
1
Biloshitska, Olga
1
Felonenko, Pavlo
1
Frashko, Vladyslav
1
Gerasevych, Halyna
.
далі >
Тема
18
technology
18
технологія
8
equipment
8
обладнання
6
quality
6
якість
5
meat
4
milk
4
milk quality
4
raw materials
.
далі >
за датою випуску
19
2022
15
2020
9
2023
1
2019
Has File(s)
44
true
Тип матеріалу
44
Кваліфікаційні роботи