Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
???browse.menu.type???
Help
Language
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Search
Search:
All of DSpace
Кваліфікаційні роботи
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Кваліфікаційні роботи (бакалаври)
Кваліфікаційні роботи (магістри)
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.type???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 31-40 of 186 (Search time: 0.0 seconds).
previous
1
2
3
4
5
6
7
...
19
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2022
Аналіз та удосконалення роботи МЖЦ в умовах ПРАТ «Зернопродукт МХП»»
Палієнко, Тетяна Іванівна
;
Palienko, Tetіana
2022
Аналіз та удосконалення технології хліба у ТОВ «Київхліб»
Герасевич, Галина Миколаївна
;
Gerasevych, Halyna
2022
Аналіз та удосконалення технології згущеного молока в ПАТ «Ічнянському молочно-консервному комбінаті» Чернігівської області
Шпак, Дарія Вадимівна
;
Shpak, Darіa
2022
Аналіз та удосконалення технології виробництва молока в ТОВ «ім. Шевченка» і його переробки в ТОВ «Данон» Київської області
Тарабан, Тетяна Миколаївна
;
Taraban, Tetiana
2022
Аналіз технології виробництва і переробки м’яса курчат-бройлерів та шляхи її удосконалення у ФГ «Дарина» Могилів-Подільського району Вінницької області
Любченко, Василь Ігорович
;
Liubchenko, Vasyl
2022
Удосконалення технології перероблених сирів в умовах «Пирятинський сирзавод»
Сидоренко, Олександр Романович
;
Sydorenko, Oleksandr
2022
Аналіз технології використання робочих коней та шляхи її удосконалення у ТОВ «ІнтерАгроінвест» та переробки конини у ЗВК «Хутровик»
Мартич, Владислав Борисович
;
Martych, Vladyslav
2023
Аналіз та удосконалення технології томатів маринованих домашніх в умовах ПАТ «Білоцерківський консервний завод»
Василенко, Дмитро Миколайович
;
Vasylenko, Dmytro
2023
Аналіз і удосконалення технології сирокопчених ковбас в умовах ТОВ «Алан»
Варданян, Артем Георгійович
;
Vardanyan, Artem
2023
Аналіз та удосконалення технології йогурту в ТОВ «ЖЛК-Україна» Київської області
Білошицька, Ольга Леонідівна
;
Biloshitska, Olga
Discover
Author
1
Afanasieva, Oksana
1
Alekseev, Oleksandr
1
Antonenko, Ruslana
1
Artemova, Kateryna
1
Artyushok, Elena
1
Arutyunov, Artem
1
Azieva, Svetlana
1
Babich, Zhanna
1
Bachinsky, Igor
1
Batenko, Tamara
.
next >
Subject
49
technology
49
технологія
32
обладнання
31
equipment
27
raw materials
27
сировина
21
organoleptic indicators
21
органолептичні показники
21
продуктовий розрахунок
19
quality
.
next >
Date issued
96
2023
53
2024
19
2022
15
2020
1
2019
Has File(s)
184
true
???jsp.search.facet.refine.type???
184
Кваліфікаційні роботи