Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Кваліфікаційні роботи
АГРОБІОТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
ЕКОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
ЕКОНОМІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
СОЦІАЛЬНО-ГУМАНІТАРНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
ФАКУЛЬТЕТ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-3 зі 3.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2023
Аналіз і удосконалення технології сиркових виробів в умовах ТОВ «Лубенський молочний завод»
Парасюк, Дарина Сергіївна
;
Parasyuk, Daryna
2023
Аналіз та удосконалення технології виробництва сиру кисломолочного в умовах ПрАТ «Кагма» Київської області
Савенко, Ілля Євгенійович
;
Savenko, Illya
2024
Організація виробництва здобного печива
Марчук, Андрій Михайлович
;
Marchuk, Andrii
Перегляд
Автор
1
Marchuk, Andrii
1
Parasyuk, Daryna
1
Savenko, Illya
1
Марчук, Андрій Михайлович
1
Парасюк, Дарина Сергіївна
1
Савенко, Ілля Євгенійович
Тема
3
calculations
3
обладнання
3
технологія
2
сир кисломолочний
1
cookies
1
cottage cheese
1
fermented milk cheese
1
печиво
за датою випуску
2
2023
1
2024
Тип матеріалу
3
Кваліфікаційні роботи