Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11622
Назва: Аналіз та удосконалення технології виробництва сиру кисломолочного в умовах ПрАТ «Кагма» Київської області
Інші назви: Analysis and Improvement of Cottage Cheese Production Technology at Kagma Private Joint-Stock Company in the Kyiv Region
Автори: Савенко, Ілля Євгенійович
Savenko, Illya
Ключові слова: сир кисломолочний;cottage cheese;технологія;technology;обладнання;equipment;розрахунки;calculations
Дата публікації: 2023
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Савенко І. Є. Аналіз та удосконалення технології виробництва сиру кисломолочного в умовах ПрАТ «Кагма» Київської області: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук.керівник Н. В. Роль, доцент. — Біла Церква, 2023. — 54 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота магістра присвячена детальному вивченню технологічних процесів та виробничих аспектів на підприємстві. В роботі проведений аналіз літературних даних щодо виробництва кисломолочного сиру, досліджено асортимент та техніко-економічні показники підприємства. Здійснено технологічний розрахунок асортименту, запропоновано технологічні та апаратурно-технологічні рішення, а також розроблено ефективні заходи забезпечення безпечності та нешкідливості технологічних процесів. У роботі також визначено фактори, що впливають на економічну ефективність підприємства та запропоновано шляхи її підвищення. В цілому, кваліфікаційна робота спрямована на розвиток і вдосконалення виробництва сиру кисломолочного в умовах конкретної компанії, враховуючи сучасні тенденції та інновації у галузі.
Опис: The master's thesis is dedicated to a detailed examination of technological processes and production aspects at the enterprise. The work includes an analysis of literary data on the production of cottage cheese, an investigation of the assortment, and techno-economic indicators of the enterprise. A technological calculation of the assortment was carried out, proposing technological and equipment-technological solutions, as well as developing effective measures to ensure the safety and harmlessness of technological processes. The factors influencing the economic efficiency of the enterprise were identified, and ways to enhance it were proposed. Overall, the master's thesis aims to develop and improve the production of cottage cheese in the specific company conditions, taking into account modern trends and innovations in the industry.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11622
УДК: 637.146.3
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Савенко Ілля Євгенійович МАГ 23.pdf1,2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.