Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6473
Title: Ветеринарно-санітарна оцінка ковбасних виробів за показниками якості та безпечності у ТОВ «Візит» м. Узин Київської області
Other Titles: Ветеринарно-санитарная оценка колбасных изделий по показателям качества и безопасности в ПОО «ВИЗИТ» г. Узин Киевской области
Veterinary-sanitary expertise of sausages for the quality and safety indexes in factory «Vizut» t. Yzyn Kiev region
Authors: Богатко, Надія Михайлівна
Bogatko, Nadiіa
Джміль, Володимир Іванович
Dzhmil, Volodymyr
Марченко, М.В.
Marchenko, М.
Keywords: якість;гістоструктурний метод;безпека;система НАССР;ковбасні вироби;КМАФАнМ;БГКП;качество;безопасность;система НАССР;колбасные изделия;КМАФАнМ;БГКП;гистоструктурный метод;quality;microstructure method;safety;HACCP system;sausage
Issue Date: 2011
Publisher: БНАУ
Citation: Богатко Н.М. Ветеринарно-санітарна оцінка ковбасних виробів за показниками якості та безпечності у ТОВ «Візит» м. Узин Київської області / Н.М. Богатко, В.І. Джміль, М.В. Марченко // Наук.вісник вет. медицини: зб-к наук. праць. - Біла Церква: БНАУ, 2011. - Вип. 8(87). - С.16-19
Abstract: Встановлено, що показники якості та безпечності ковбасних виробів, вироблених у ТОВ «Візит» м. Узин Київської області дещо різнилися між собою. Необхідно для встановлення якості та безпечності ковбасних виробів проводити комплекс досліджень за органолептичними, фізико-хімічними, мікробіологічними показниками та впроваджувати гістоструктурний метод для визначення складників м’ясного фаршу. Установлено, что показатели качества и безопасности колбасных изделий, изготовленных у ПОО «Визит» г. Узин Киевской области, имели различия. Необходимо для обеспечения качества и безопасности колбасных изделий проводить комплекс исследований по органолептическим, физико-химическим, микробиологическим показателям и внедрять гистоструктурный метод для определения составных мясного фарша.
Description: Found that indicators of quality and safety sausages in factory «Vizut» t. Yzun Kiev region differed among themselves. To determine the quality and safety of sausages of carrying out research for the organoleptic, physical and chemical, microbiological indexes and implement microstructure method for the determination components of the ground meat.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6473
metadata.dc.identifier.udc: 619:614.31:637.5
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
veterynarno-sanitarna.pdf541,23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.