Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6473
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБогатко, Надія Михайлівна-
dc.contributor.authorBogatko, Nadiіa-
dc.contributor.authorДжміль, Володимир Іванович-
dc.contributor.authorDzhmil, Volodymyr-
dc.contributor.authorМарченко, М.В.-
dc.contributor.authorMarchenko, М.-
dc.date.accessioned2021-07-19T11:17:45Z-
dc.date.available2021-07-19T11:17:45Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationБогатко Н.М. Ветеринарно-санітарна оцінка ковбасних виробів за показниками якості та безпечності у ТОВ «Візит» м. Узин Київської області / Н.М. Богатко, В.І. Джміль, М.В. Марченко // Наук.вісник вет. медицини: зб-к наук. праць. - Біла Церква: БНАУ, 2011. - Вип. 8(87). - С.16-19uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6473-
dc.descriptionFound that indicators of quality and safety sausages in factory «Vizut» t. Yzun Kiev region differed among themselves. To determine the quality and safety of sausages of carrying out research for the organoleptic, physical and chemical, microbiological indexes and implement microstructure method for the determination components of the ground meat.uk_UA
dc.description.abstractВстановлено, що показники якості та безпечності ковбасних виробів, вироблених у ТОВ «Візит» м. Узин Київської області дещо різнилися між собою. Необхідно для встановлення якості та безпечності ковбасних виробів проводити комплекс досліджень за органолептичними, фізико-хімічними, мікробіологічними показниками та впроваджувати гістоструктурний метод для визначення складників м’ясного фаршу. Установлено, что показатели качества и безопасности колбасных изделий, изготовленных у ПОО «Визит» г. Узин Киевской области, имели различия. Необходимо для обеспечения качества и безопасности колбасных изделий проводить комплекс исследований по органолептическим, физико-химическим, микробиологическим показателям и внедрять гистоструктурный метод для определения составных мясного фарша.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectгістоструктурний методuk_UA
dc.subjectбезпекаuk_UA
dc.subjectсистема НАССРuk_UA
dc.subjectковбасні виробиuk_UA
dc.subjectКМАФАнМuk_UA
dc.subjectБГКПuk_UA
dc.subjectкачествоuk_UA
dc.subjectбезопасностьuk_UA
dc.subjectсистема НАССРuk_UA
dc.subjectколбасные изделияuk_UA
dc.subjectКМАФАнМuk_UA
dc.subjectБГКПuk_UA
dc.subjectгистоструктурный методuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectmicrostructure methoduk_UA
dc.subjectsafetyuk_UA
dc.subjectHACCP systemuk_UA
dc.subjectsausageuk_UA
dc.titleВетеринарно-санітарна оцінка ковбасних виробів за показниками якості та безпечності у ТОВ «Візит» м. Узин Київської областіuk_UA
dc.title.alternativeВетеринарно-санитарная оценка колбасных изделий по показателям качества и безопасности в ПОО «ВИЗИТ» г. Узин Киевской областиuk_UA
dc.title.alternativeVeterinary-sanitary expertise of sausages for the quality and safety indexes in factory «Vizut» t. Yzyn Kiev regionuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc619:614.31:637.5uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
veterynarno-sanitarna.pdf541,23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.