Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6169| Title: | Спосіб гальмування автоокиснення молочного жиру |
| Other Titles: | The method of inhibiting the auto-oxidation of milk fat |
| Authors: | Димань, Тетяна Миколаївна Dyman, Tatyana Загоруй, Людмила Петрівна Zagoruy, Ludmila |
| Keywords: | молочний жир;milk fat;антиоксиданти;antioxidants;ваніль;vanilla;прянощі;spices |
| Issue Date: | 2005 |
| Citation: | Димань Т.М. Спосіб гальмування автоокиснення молочного жиру з додаванням ванілі:деклараційний патент на корисну модель UA 7492 A23C9/00 / Т.М. Димань, Л.П. Загоруй. - заявл.29.12.2004; опубл. 15.06.2005. - Бюл. №6.- 4 с. |
| Abstract: | Спосіб гальмування автоокиснення молочного жиру шляхом додавання антиоксидантів, який відрізняється тим, що до молочного жиру додають біоантиоксидант рослинного походження – пряну культуру ваніль в тонкодиспергованому вигляді у кількості 0,1 % до маси молочного жиру. |
| Description: | The method of inhibiting the auto-oxidation of milk fat by adding antioxidants, characterized in that the milk fat is added to a bioantioxidant of plant origin - a spicy culture of vanilla in finely dispersed form in an amount of 0.1% by weight of milk fat |
| URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6169 |
| metadata.dc.identifier.udc: | 637.285.05.07 |
| Appears in Collections: | Інші публікації |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Sposib_halmuvannia.pdf | 117,44 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.