Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6136
Назва: Суха суміш для морозива
Інші назви: Dry mix for ice cream
Автори: Гребельник, Оксана Петрівна
Hrebelnyk, Oksana
Федорук, Наталія Миколаївна
Fedoruk, Natalia
Ключові слова: морозиво;ice cream;суха суміш;dry mixture;концентрат сироваткових білків;whey protein concentrate
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Гребельник О.П. Суха суміш для морозива: патент на корисну модель № u202001107МПК (2020.07) / О.П. Гребельник, Н.М. Федорук.- заявл. 20.02.20; опубл. 10.07.20, Бюл. № 12.- 4 с.
Короткий огляд (реферат): Суха суміш для морозива , що містить суху нормалізовану молочну основу (сухі вершки, сухе незбиране молоко), цукрозу, стабілізатор, яка відрізняється тим, що додатково використовується концентрат сироваткових білків та інулін при наступному співвідношенні компонентів.
Опис: Dry mixture for ice cream, containing dry normalized milk base (dry cream, whole milk powder), sucrose, stabilizer, characterized in that it is additionally used whey protein concentrate and inulin in the following ratio.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6136
УДК: 663.674
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sukha_sumish.doc.pdf159,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.