Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6136
Назва: | Суха суміш для морозива |
Інші назви: | Dry mix for ice cream |
Автори: | Гребельник, Оксана Петрівна Hrebelnyk, Oksana Федорук, Наталія Миколаївна Fedoruk, Natalia |
Ключові слова: | морозиво;ice cream;суха суміш;dry mixture;концентрат сироваткових білків;whey protein concentrate |
Дата публікації: | 2020 |
Бібліографічний опис: | Гребельник О.П. Суха суміш для морозива: патент на корисну модель № u202001107МПК (2020.07) / О.П. Гребельник, Н.М. Федорук.- заявл. 20.02.20; опубл. 10.07.20, Бюл. № 12.- 4 с. |
Короткий огляд (реферат): | Суха суміш для морозива , що містить суху нормалізовану молочну основу (сухі вершки, сухе незбиране молоко), цукрозу, стабілізатор, яка відрізняється тим, що додатково використовується концентрат сироваткових білків та інулін при наступному співвідношенні компонентів. |
Опис: | Dry mixture for ice cream, containing dry normalized milk base (dry cream, whole milk powder), sucrose, stabilizer, characterized in that it is additionally used whey protein concentrate and inulin in the following ratio. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6136 |
УДК: | 663.674 |
Розташовується у зібраннях: | Інші публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Sukha_sumish.doc.pdf | 159,26 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.